2021/06/17
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲۷ خرداد
بانوفی پای چیست و طرز تهیه آن چگونه است

بانوفی پای چیست و طرز تهیه آن چگونه است

بانوفی پای یک دسر خوشمزه است که با موز درست می شود. طرز تهیه آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -شاید تا به حال اسم بانوفی پای را کمتر شنیده باشد. این دسر اگرچه در ایران چندان رواج ندارد اما در کشورهای دیگر از انگلیس و مجارستان و آمریکا گرفته تا هند بسیار پرطرفدار است. این دسر در واقع اختراع دو آشپز حرفه ای اهل مجارستان است. آنها در سال 1972 تصمیم گرفتند برای رستورانی که در آن مشغول به کار هستند یک نوآوری انجام بدهند و ترجیح دادند این کار را با دسر امتحان کنند. در نتیجه به این فکر افتادند که نوعی شیرینی آمریکایی را تغییر بدهند و به نام خودشان ثبت کنند. دسری که آنها تهیه کردند ترکیبی از موز و تافی بود که خیلی طرفدار پیدا کرد و کم کم به رستوران ها و سپس کشورهای دیگر راه یافت. طرز تهیه بانوفی پای را که برخی به اشتباه از آن به عنوان دسر انگلیسی یاد می کنند در ادامه به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

بانوفی پای دسر کجایی است

برای تهیه بانوفی پای به چه موادی نیاز داریم

مواد مورد نیاز برای این دسر خوشمزه به راحتی در دسترس قرار دارد و نیازی نیست از این بابت نگران باشد.

 

خامه ۲بسته

شکر قهوه ای صد گرم

موز خرد شده ۴عدد

شیر یک لیوان

شکلات خرد شده لازم

کره ذوب شده ۱۵۰گرم

بیسکوییت یک بسته بزرگ

با طرز تهیه دسر بانوفی پای آشنا شوید

بانوفی پای چگونه درست می شود

۱. ابتدا یک بسته بزرگ از بیسکوییت بتی پور را داخل غذاساز می ریزیم و پودر میکنیم. اگر غذاساز نداشتید از گوشتکوب برای پودر کردن استفاده کنید.

 

دسر مجلسی: طرز تهیه دسر مخملی

 

۲. کره را در یک قابلمه کوچک بگذارید و با شعله ی خیلی کم به آرامی ذوب کنید مراقب باشید کره نسوزد چون زود در اثر حرارت سیاه میشود.

 

۳. کره ذوب شده را به بیسکوییت پودرشده اضافه کنید و اول با قاشق هم بزنید و بعد با دست به شکل خمیر در بیاورید.

 

۴. بهتر است برای درست کردن این دسر، از قالب تارت استفاده کنید، خمیر درست شده را داخل قالب تارت بریزید و با استفاده از یک استکان به ته قالب بچسبانیم یعنی آنقدر سفت شود که با برگرداندن قالب تکان نخورد بعد قالب را در یخچال میگذاریم.

 

آموزش: دستور پخت کامل چیز کیک

 

۵. پنجاه گرم کره را با شکر قهوه ای در قابلمه ی کوچکی بریزیم و با شعله کم حرارت دهیم تا کره ذوب شود وقتی کره ذوب شد نوبت اضافه کردن شیر است هم میزنیم تا به غلظت برسند مراقب باشیم کارامل نسوزد و به ته قابلمه نچسبد.

 

۶. وقتی غلیظ شد بگذاریم کمی خنک شود بعد قالب تارت را از یخچال بیرون میاوریم و کارامل را داخلش با قاشق میریزیم تا کامل مانند لایه ای روی آن را بگیرد.

 

۷. قالب تارت را دوباره در یخچال بگذاریم چهل دقیقه باشد. بعد از یخچال بیرون بیاوریم و موزها را حلقه ای برش دهیم و روی قالب تارت بگذاریم. بعد خامه ی شکل گرفته که بهتر است از شیرینی فروشی بخرید، روی موز بریزید میتوانید برای شکل دهی بهتر از قیف مخصوص استفاده کرد. بعد شکلات تخته ای را رویش رنده میکنیم تا زیباتر شود.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.