فیلم آموزش تهیه پلو مخلوط مشهدی با گوشت خورشتی
پلو مخلوط مشهدی از جمله غذاهای خوشمزه ای است که با گوشت خورشتی تهیه می شود. فیلم آموزش پخت آن را از برنامه به خانه بر می گردیم در اینجا تماشا کنید.
دوات آنلاین -اگر دنبال غذای متفاوت با گوشت خورشتی هستید می توانید پلو مخلوط مشهدی درست کنید. این غذا بسیار شبیه به لوبیا پلو است البته خلال هویج دارد و ادویه پلویی آن هم فرق می کند. دستور پخت و طرز تهیه این غذا را در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم تماشا کنید.
مواد لازم برای پلو مخلوط
گوشت خورشتی ٣٠٠ گرم
برنج آبکش شده ٣ پیمانه
رب گوجه فرنگی ٣ قاشق غذاخوری
پیاز ١ عدد
لوبیا سبز ٢٠٠ گرم
هویج ٣٠٠ گرم
گوجه فرنگی ٢ عدد
زعفران دم کرده به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه پلویی به میزان لازم
دستور پخت پلو مخلوط مشهدی
برنج را حدود دو ساعت خیس کرده سپس در آب در حال جوش ریخته و آبکش می کنید.
غذای سنتی شیرازی: آموزش پخت دمی لوبیا چشم بلبلی با گوشت
در یک قابلمه پیاز نگینی را به روغن اضافه کرده و تفت می دهید و گوشت خورشتی به همراه ادویه جات به پیاز افزوده شده تا رنگ گوشت تغییر کند.
سپس رب با گوشت کمی تفت خورده تا بوی خامی رب گرفته شود. گوجه فرنگی خرد شده هم به این ترکیب اضافه کرده وآب اضافه شده تا این مواد بپزد .
در تابه ای دیگر لوبیا و هویج خلالی با کمی روغن تفت داده و به گوشت اضافه میشود تا پخته و آب آن کشیده شود.
در یک قابلمه ته دیگ مورد نظر را چیده و یک لایه برنج آبکش و یک لایه مواد گوشتی را کشیده و در آخر زعفران دم کرده روی غذا داده و پلو را حدود ٤٥ دقیقه دم می کنید.
12jav.net