فیلم آموزش پخت دمی لوبیا چشم بلبلی با گوشت؛ غذای سنتی شیرازی
طرز تهیه دمی چشم بلبلی به طور کامل در این فیلم از برنامه به خانه برمیگردیم توضیح داده شده است.
دوات آنلاین -دمی لوبیا چشم بلبلی از غذاهای سنتی بسیار خوشمزه شیراز است که حتما آن را می پسندید. طرز تهیه این غذا نیز چندان پیچیده نیست. فیلم بالا را مشاهده کنید و اگر نکته ای را فراموش کردید می توانید در زیر بخوانید. البته این غذا را به غیر از گوشت با مرغ هم می توان درست کرد.
مواد لازم برای دمی لوبیا چشم بلبلی
برنج ۳ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه
والک نصف پیمانه
شویدخردشده ۲۵۰ گرم
گوشت سردست ۶۰۰گرم
پیازداغ ۱ پیمانه
نمک فلفل سیاه زردچوبه مقدار لازم
پودرزیره سبز ۱ ق چ
آویشن نصف پیمانه
هل ساییده شده یک چهارم ق چ
تخم گشنیز یک هشتم ق چ
چوب دارچین ۱عدد
روغن میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ ۱ ق س
طرز تهیه لوبیا دمی چشم بلبلی
لوبیا را بامقداری زیره سبز، آویشن وزردچوبه خیس کنید. برنج را با مقداری آب و نمک خیس کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل کلم پلو
پیاز داغ و روغن را با گوشت کمی تفت دهید، سپس ادویه ها را اضافه کرده کمی تفت دهید.
مقداری آب ریخته لوبیا چشم بلبلی و چوب دارچین و والک را اضافه کرده اجازه دهید به مدت ۳ ساعت پخته شود، در اواخر پخت کمی نمک اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: ادویه پلویی شامل چیست + طرز تهیه
بعد از این مدت گوشت را از قابلمه خارج کرده برنج را اضافه کنید واجازه دهید تا برنج پخته شود. زمانی که آب برنج درحال تبخیر شدن بود شوید را اضافه کنید و اجازه دهید آب برنج کشیده شود.
سپس گوشت پخته شده و زعفران دم کرده را در کنار برنج گذاشته اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت ۴۰ دقیقه دم بکشد.
12jav.net