ادویه پلویی شامل چیست + طرز تهیه
اگر می خواهید از ادویه پلویی استفاده کنید مواد مورد نیاز و همچنین نحوه درست کردن آن در این مطلب توضیح داده شده است.
دوات آنلاین -ادویه پلویی را خیلی ها حاضر و آماده می خرند در حالی که شما می توانید آن را در خانه درست کنید. این طوری خوش طعم تر و خوش بو تر هم خواهد شد. ادویه پلویی بسیار متنوع است و شما می توانید هر کدام از مواد زیر را به سلیقه خودتان حذف، کنید.
مواد ادویه پلویی
برگ گل محمدی - ۳ قاشق غذاخوری
پودر دارچین -۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز – یک قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز - یک دوم قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل – یک دوم قاشق چایخوری
جوز هندی – یک چهارم قاشق چایخوری
دانه هل -۶ عدد
دانه میخک -۲ عدد
طرز تهیه ادویه پلویی
۱-برای تهیه ادویه پلویی خانگی ابتدا تمام ادویه ها را داخل آسیاب می ریزیم و چند پالس می زنیم تا کاملا پودر و یکدست شود.
بیشتر بخوانید: چرا آشپزی من خوب نیست؛ نکات کلیدی
۲- در صورتی که تمایل دارید این ادویه طعمی تند و تیز داشته باشد، حتما مقداری فلفل قرمز اضافه کنید.
۳- در این مرحله مخلوط ادویه های پودر شده را از داخل آسیاب خارج و با یک الک ریز الک می کنیم تا قسمت های اضافی و پوسته های آن ها جدا شود.
۴- در ادامه یک ظرف شیشه ای در دار را می شوییم و با دستمال خشک می کنیم.
بیشتر بخوانید: غذا برای مهمانی دوستانه چی درست کنیم
۵- ادویه پلویی آماده شده را داخل ظرف شیشه ای می ریزیم سپس در آنرا می بندیم و در کابینت نگهداری می کنیم. بهتر است این ادویه را دور از نور مستقیم خورشید و رطوبت نگهداری کنیم تا طعم و عطرش از بین نرود.
12jav.net