مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -مانی پلو از جمله غذاهای مجلسی استان سمنان است که البته بیشتر در شهر دامغان طبخ و تهیه می شود. این غذا رنگارنگ است و به همین دلیل نیز مانی نام دارد چون مانی نقاش مشهور ایرانی است. طرز تهیه و دستور پخت این غذا با گوشت در فیلم بالا از برنامه به خانه برمی گردیم آموزش داده شده است.
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله ۲۵۰ گرم
برنج ۳۰۰ گرم
رشته پلویی ۱۵۰ گرم
لپه ۶۵ گرم
پیاز داغ به مقدار لازم
نمک فلفل زرد چوبه و زیره به مقدار لازم
غذای محلی: پلو بریانی را چطور درست کنیم
زرشک ۳ قاشق غذاخوری
کشمش ۳ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
خلال بادام و خلال پسته به دلخواه
روغن به مقدار لازم
مواد لازم جهت تهیه ته دیگ
ماست چکیده ۴ قاشق غذاخوری
آرد ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم شده غلیظ به مقدار لازم
کره ۵۰ گرم
گلاب ۱ قاشق سوپ خوری
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.