2021/06/18
۱۴۰۰ جمعه ۲۸ خرداد

طرز تهیه مانی پلو با گوشت، غذای مجلسی سمنانی

مانی پلو یک غذای مجلسی متفاوت است که رنگ و لعاب و طعم بسیار خوبی دارد. دستور پخت آن را در این فیلم از برنامه به خانه بر می گردیم تماشا کنید.

دوات آنلاین -مانی پلو از جمله غذاهای مجلسی استان سمنان است که البته بیشتر در شهر دامغان طبخ و تهیه می شود. این غذا رنگارنگ است و به همین دلیل نیز مانی نام دارد چون مانی نقاش مشهور ایرانی است. طرز تهیه و دستور پخت این غذا با گوشت در فیلم بالا از برنامه به خانه برمی گردیم آموزش داده شده است.

مانی پلو را چطور درست کنیم

مواد لازم برای مانی پلوی دامغانی

گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله ۲۵۰ گرم

برنج ۳۰۰ گرم

رشته پلویی ۱۵۰ گرم

لپه ۶۵ گرم

پیاز داغ به مقدار لازم

نمک فلفل زرد چوبه و زیره به مقدار لازم

 

غذای محلی: پلو بریانی را چطور درست کنیم

 

زرشک ۳ قاشق غذاخوری

کشمش ۳ قاشق غذاخوری

کره ۲۵ گرم

خلال بادام و خلال پسته به دلخواه

روغن به مقدار لازم

مواد لازم جهت تهیه ته دیگ

ماست چکیده ۴ قاشق غذاخوری

آرد ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۱ عدد

آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری

زعفران دم شده غلیظ به مقدار لازم

کره ۵۰ گرم

گلاب ۱ قاشق سوپ خوری

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.