پلو بریانی را چطور درست کنیم
طرز تهیه کامل پلو بریانی به سبک هرمزگانی را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -پلو بریانی از جمله غذاهایی است که به روش ها و سبک های مختلفی تهیه می شود. دستور پخت این غذا به روش هرمزگانی را در ادامه به نقل از روزنامه خراسان بخوانید.
مواد لازم برای پنج نفر
برنج – 4 پیمانه
گوشت گوساله خرد شده و پخته – 250 گرم
نخود پخته شده – یک پیمانه
سیب زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده – 2 عدد
پیاز پوست کنده و خرد شده – یک عدد
روغن – به میزان لازم
رب گوجه فرنگی – 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده - به مقدار لازم
ادویه(نمک، فلفل سیاه، لیمو خشک، فلفل قرمز، فلفل هندی، زیره، دارچین و هل) به مقدار لازم
دستور پخت پلو بریانی
1- برنج را از یک ساعت قبل در آب و کمی نمک خیس و سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید و آبکش کنید.
بیشتر بخوانید: غذای شمالی خوشمزه چی درست کنیم
2- مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود.
3- سپس پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و آنها را تفت دهید تا طلایی و سبک شود.
بیشتر بخوانید: آبگوشت بزقرمه کرمانی راچه طور بپزیم
4- سیبزمینیهای نگینی خرد شده را به پیازهای سرخ شده اضافه و آنها را سرخ کنید تا نرم شود.
5- گوشت پخته شده، نخود، رب گوجهفرنگی و ادویهها را در تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت شیرازی؛ یخنی نخود
6- مواد را حدود 5 دقیقه با هم تفت دهید. سپس آنها را از روی شعله بردارید.
7- تهدیگ دلخواه خود را در کف قابلمه بچینید سپس برنج و مایه بریانی را لایه لایه در قابلمه بریزید.
8- زعفران دمکرده را روی برنج بریزید و بریانی را برای حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه روی حرارت ملایم شعله دم کنید.
12jav.net