2021/06/14
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۴ خرداد
پلو بریانی را چطور درست کنیم

پلو بریانی را چطور درست کنیم

طرز تهیه کامل پلو بریانی به سبک هرمزگانی را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -پلو بریانی از جمله غذاهایی است که به روش ها و سبک های مختلفی تهیه می شود. دستور پخت این غذا به روش هرمزگانی را در ادامه به نقل از روزنامه خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای پنج نفر

برنج – 4 پیمانه 

گوشت گوساله خرد شده و پخته – 250 گرم

نخود پخته شده – یک پیمانه 

سیب ‌زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده – 2 عدد

پیاز پوست کنده و خرد شده – یک عدد

روغن – به میزان لازم 

رب گوجه ‌فرنگی – 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم‌ کرده -  به مقدار لازم

ادویه(نمک، فلفل سیاه، لیمو خشک، فلفل قرمز، فلفل هندی، زیره، دارچین و هل)  به مقدار لازم

با طرز تهیه پلو بریانی آشنا شوید

دستور پخت پلو بریانی

1- برنج را از یک ساعت قبل در آب و کمی نمک خیس و  سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید و آبکش کنید.

 

بیشتر بخوانید: غذای شمالی خوشمزه چی درست کنیم

 

2- مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود.

 

3- سپس پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا طلایی و سبک شود.

 

بیشتر بخوانید: آبگوشت بزقرمه کرمانی راچه طور بپزیم

 

4- سیب‌زمینی‌های نگینی خرد شده را به پیازهای سرخ شده اضافه و آن‌ها را سرخ کنید تا نرم شود.

 

5- گوشت پخته شده، نخود، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را در تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت شیرازی؛ یخنی نخود

 

6- مواد را حدود 5 دقیقه با هم تفت دهید. سپس آن‌ها را از روی شعله بردارید.

 

7-  ته‌دیگ  دلخواه خود را در کف قابلمه بچینید سپس برنج و مایه بریانی را لایه لایه در قابلمه بریزید.

 

8- زعفران دم‌کرده را روی برنج بریزید و بریانی را برای حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه روی حرارت ملایم  شعله دم کنید.

 

لوازم آشپزخانه کالا و ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.