2021/04/22
۱۴۰۰ پنج شنبه ۲ ارديبهشت
پلو بریانی را چطور درست کنیم

پلو بریانی را چطور درست کنیم

طرز تهیه کامل پلو بریانی به سبک هرمزگانی را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -پلو بریانی از جمله غذاهایی است که به روش ها و سبک های مختلفی تهیه می شود. دستور پخت این غذا به روش هرمزگانی را در ادامه به نقل از روزنامه خراسان بخوانید.

 

مواد لازم برای پنج نفر

برنج – 4 پیمانه 

گوشت گوساله خرد شده و پخته – 250 گرم

نخود پخته شده – یک پیمانه 

سیب ‌زمینی پوست کنده و نگینی خرد شده – 2 عدد

پیاز پوست کنده و خرد شده – یک عدد

روغن – به میزان لازم 

رب گوجه ‌فرنگی – 2 قاشق غذاخوری

زعفران دم‌ کرده -  به مقدار لازم

ادویه(نمک، فلفل سیاه، لیمو خشک، فلفل قرمز، فلفل هندی، زیره، دارچین و هل)  به مقدار لازم

با طرز تهیه پلو بریانی آشنا شوید

دستور پخت پلو بریانی

1- برنج را از یک ساعت قبل در آب و کمی نمک خیس و  سپس آب آن را خالی کنید و در یک قابلمه آب جوش بریزید و آبکش کنید.

 

بیشتر بخوانید: غذای شمالی خوشمزه چی درست کنیم

 

2- مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا داغ شود.

 

3- سپس پیازهای خرد شده را در تابه بریزید و آن‌ها را تفت دهید تا طلایی و سبک شود.

 

بیشتر بخوانید: آبگوشت بزقرمه کرمانی راچه طور بپزیم

 

4- سیب‌زمینی‌های نگینی خرد شده را به پیازهای سرخ شده اضافه و آن‌ها را سرخ کنید تا نرم شود.

 

5- گوشت پخته شده، نخود، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌ها را در تابه بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه آبگوشت شیرازی؛ یخنی نخود

 

6- مواد را حدود 5 دقیقه با هم تفت دهید. سپس آن‌ها را از روی شعله بردارید.

 

7-  ته‌دیگ  دلخواه خود را در کف قابلمه بچینید سپس برنج و مایه بریانی را لایه لایه در قابلمه بریزید.

 

8- زعفران دم‌کرده را روی برنج بریزید و بریانی را برای حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه روی حرارت ملایم  شعله دم کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.