محبوب ترین ستاره های عصر جدید؛ از محمد زارع تا پارسا خائف
فصل اول عصر جدید برای 4 نفر شهرت زیادی را به همراه آورد: محمد زارع، علی قمی، فاطمه عبادی و پارسا خائف.
دوات آنلاین -فصل دوم عصر جدید در حالی برترین های خود را معرفی کرده که چهره هایی از فصل اول این برنامه همچنان مطرح هستند و نام شان از این سو و آن سو شنیده می شود. یکی از این چهار نفر به فینال راه نیافته بود اما هنوز بسیار محبوب است؛ علی قمی همان قهوه چی بامزه.
محمد زارع؛ یک جوان عاصی اما بااستعداد
فرهیختگان نوشت: سال گذشته یک جوان عاصی شیرازی متولد سال 1379 ناگهان تبدیل به یک چهره پرطرفدار و جذاب شد؛ چهرهای که تحصیلاتش تا مقطع راهنمایی بوده و بهجای درس خواندن از همان کودکی وقتش را روی ورزش و ساختن وسایل حرفهای مرتبط با ورزش میگذارد.
خودش گفته اصلا دوست نداشته درس بخواند، اما تا دوران کلاس تدوینگری رفته است. نکته جالب درمورد زندگی محمد زارع این است که از خانوادهاش جدا شده و برای خودش یک کانکس گرفته و تنها زندگی میکند. زارع با شرکت در برنامه عصرجدید به خیلی از رویاهایش نزدیکتر شد.
محمد در دور دوم و مرحله نیمهنهایی بود که با انجام حرکات و چرخشهای خود روی هوا توانست چند ثانیه در هوا معلق شود و در حالت وارونه برای مردم چشمک بزند و لبخندهایی از جنس بیخیالی تحویلشان بدهد. وی در فینال نیز بهخوبی درخشید و توانست مقام دوم مسابقه استعدایابی عصر جدید را در فصل اول بگیرد.
زارع توانسته بعد از نمایش فوقالعاده دیدنیاش و انجام حرکات دیدنی و آکروباتیک نظر همه را جلب کند، بعد از اتمام فصل اول برنامه عصر جدید احسان علیخانی اعلام کرد در فصل دوم این مسابقه محمد زارع بهعنوان کارشناس آکروباتیک فعالیت خواهد کرد. حالا این چهره جوان در فصل2 عصر جدید بهعنوان کارشناس آکروباتیک به شرکتکنندههایی که در این سبک کار میکنند، کمک میکرد.
جالب است بدانید محمد زارع قبل از حضور در مسابقه استعدادیابی عصر جدید درآمدش ازطریق نمایشها و حرکات آکروبات در برخی مراسمها و پارکها بود. محمد زارع یک نمونه خاص از استعداد بود که تمام قواعد آموزشی در کشور را بههم زده بود و نماد تاثیر و تلفیق استعداد و پشتکار بدون تحصیلات رسمی بود.
روانشناسان معتقدند محمد ازجمله افرادی است که دارای هوش فیزیکی بالا و هوش اجتماعی متوسط است و این هوش فیزیکی بالا البته مشکلاتی را هم برای او بهوجود آورده؛ ازجمله اینکه چندان با همسالان خودش ارتباط برقرار نکرده و درنهایت بهدلیل اینکه به گفته خودش مدرسه به او کمکی نکرده، تحصیل را رها کرده است.
او هم یکی از بازیگران غیرثابت بود که قسمت مخصوص به خودش را جذاب کرد و باعث شد حضورش در نمایش عصرجدید تکقسمتی نباشد. راستی یک سوال؛ اگر محمد زارع خودش در مسابقه عصر جدید شرکت نمیکرد، چقدر امکان داشت استعدادش یافته شود؟ وجه جذاب محمد زارع برای مخاطبان این نمایش، جسارت و تفاوت سبک زندگی و هنرش بود که البته خیلیها آنها را نداشتند.
علی قمی؛ بانمک و موفق
بانمک، موفق و بدون سواد دانشگاهی؛ انگار علی قمی در سال 99 به عصر جدید آمده بود تا راه محمد زارع را ادامه دهد و نشان دهد که برای موفق شدن الزاما قرار نیست از جاده مدرسه عبور کرد. علی جعفری یا علی قمی متولد زنجان است که از کودکی به تهران آمده و به قول خودش دفتر و کتاب را بسته و پی کسبوکار درکنار پدرش کار کرده است.
به گفته خودش از کودکی وارد بازار کار شده و تا به این سن برای دو نفر کارگری کرده و حالا هم در قهوهخانه کار میکند. علی نمایش ما در 14 سالگی ازدواج میکند و 16 سالگی بابا میشود، اما بهدلیل اینکه نمیتوانسته خرج زن و بچهاش را بدهد، آنها را به منزل پدر خانمش میبرد و میگوید من توان تامین مخارج آنها را ندارم و از زنجان پیاده به طرف کرج و از آنجا پیاده به تهران میآید.
در تهران دنبال کار میگردد تا اینکه در یک قهوهخانه شروع بهکار میکند و بعد از چندسال صاحب قهوهخانه فوت میکند و علی قمی ما به قهوهخانه دیگری میرود و آنجا شروع بهکار میکند. در آنجا صاحب قهوهخانه با دیدن کار علی قمی و تبحری که داشته، تمام امکانات زندگی را به او میدهد و از او میخواهد همانجا بماند و فقط کار کند. علی قمی ویژگیهایی داشته که شاید در نگاه اول استعداد خاصی نباشد، اما هرکسی را به خود جذب میکرده است؛ صداقت، لهجه شیرین ترکی و مهارت در گرفتن استکانها، بهطوری که ۱۷ استکان چای پر را در دستش میگرفته و برای مشتریها میبرده است.
علی قمی نمونه کامل از استعدادی است که صمیمیت و طنز جذاب و بداههاش برای مخاطب جذاب بود، اما بالا نیامدنش نشان داد این ویژگیها شاید برای مخاطب فعلی تلویزیون، کافی و لازم نباشد. اما بهجرات میتوان گفت ایرانیترین و سنتیترین شرکتکننده این دو فصل عصر جدید و یکی از بازیگران جذاب این نمایش بود. علی قمی با رأی مردم توانست جزء برندگان آرای مردمی باشد و این روزها در مسابقه «میدون» حضور دارد و البته بیشتر برای جذابیت و تنوع، لحظاتی در «میدون» دیده میشود.
پارسا خائف؛ شبیه فیلم هندی
داستان زندگی پارسا خائف، نوجوان 14 ساله اهل اردبیل شبیه فیلمهای هندی است؛ آمد، خواند، رای مثبت گرفت و با تشویق و تمجید و دیده شدن بدرقه شد. آنقدر دیده شد که کارش به آرای مردمی رسید. او این مرحله را نیز به پشتوانه آرای بالای مردم پشتسر گذاشت و سرانجام با تعداد آرای حدودا 6میلیونی، نفر سوم فصل اول این برنامه اعلام و برنده جایزه 100 میلیون تومانی شد.
تصمیم بر این شد که او تیتراژ یک برنامه را بهعنوان هدیه دیگر خود بخواند که قرعه بهنام برنامه استعدادیابی کارآفرینی «میدون» درآمد. او در مصاحبههای خود گفته بود از 9 سالگی بهصورت حرفهای کار خودش را آغاز کرده و بعد با تشویق اطرافیان درصدد ادامه آن برآمده است.
جالب اینکه او در جشنواره «نوای خرم 5» در بین تصنیفخوانها رتبه اول را کسب کرد و در جشنواره موسیقی جوان سال 97، موفق به کسب رتبه اول در بخش آواز ایرانی شد. او مشهور شد و حالا گفته میشود که پارسای داستان ما در برنامهها و جشنوارههای مختلف اجرا میکند و آنطور که در رسانهها منتشر شده، هزینه هرکدام از اجراهایش 15 میلیون تومان است. اجرا و عملکرد خائف، منتقدان جدی زیادی هم داشت، اما به هرحال او یکی از بازیگران غیرثابت موثر در نمایش عصر جدید1 بود.
فاطمه عبادی؛ محبوب ترین در فصل اول عصر جدید
نفر اول فصل اول عصر جدید و مهمترین و شاید محبوبترین (ازنظر میزان رای) بازیگر غیرثابتش فاطمه عبادی فارغالتحصیل لیسانس رشته گرافیک است که حالا 31 سال دارد. او نقاشی روی سفال، نقاشی پرتره و نقاشی با خاک را در یک نقاشی روی بوم انجام میدهد.
عبادی از نقاشی سیاهقلم و پرتره رنگی به طراحی روی سفال و چوب رسید و با تحصیلات آکادمیک در رشته گرافیک شروع به طراحیهای مینیاتوری در دیوار شهری نیز کرد. او در عصر جدید نه با نقاشی روی بوم بلکه نقاشی با شن خود را معرفی کرد. اجرای زیبایش بهشدت در اولین برنامه مورد استقبال داوران و مردم قرار گرفت. این موفقیت ادامه داشت تا اینکه با شکستن رکورد آرای مردمی در نیمهنهایی مسابقه عصر جدید با کسب ۴ میلیونو ۶۰۳ هزار رای توانست به فینال این مسابقه راه یابد.
جالب اینکه فاطمه عبادی استعداد خود را نه از مدرسه و از زبان معلم یا ناظم که از ریختن نمک به روی میز و بازی با آن و نقاشی با نمک کشف میکند و یکبار دیگر تعریف آموزش و استعداد دچار لرزشهایی میشود. براساس اعلام احسان علیخانی، مجموع آرای فینال عصر جدید، ۲۴ میلیون و ۴۰۵ هزار و ۶۰۸ رأی بوده است که فاطمه عبادی از بندر ماهشهر استان خوزستان با تعداد ۶ میلیون و ۵۴۴ هزار و ۹۶۴ رای، بیشترین رای مردمی را از آن خود کرد و بهعنوان نفر اول و قهرمان فصل اول نمایش عصر جدید معرفی و صاحب جایزه ۵۰۰ میلیون تومانی اعتبار تخصصی شد که قرار بود این مبلغ در مدت ۶ ماه تا یک سال آینده زیر نظر کارشناسان، مربیها و داورهای برنامه عصر جدید درجهت ارتقای استعداد او استفاده شود.
نکته جالب درباره او این است که تعداد آرای او از تعداد آرای برخی نامزدهای انتخابات ریاستجمهوری یا نمایندگان فعلی مجلس بهمراتب بیشتر بود. بیادعایی، سادگی و هنر عبادی وجوه جذاب و مثبتش برای مردم بود و حفظ همین صفات او را نفر اول این مسابقات از نگاه مردم کرد.
12jav.net