2021/05/07
۱۴۰۰ جمعه ۱۷ ارديبهشت
طرز تهیه خورشت نازخاتون شمالی‌؛غذایی با بادمجان و گوشت

طرز تهیه خورشت نازخاتون شمالی‌؛غذایی با بادمجان و گوشت

خورشت نازخاتون غذایی خوشمزه با بادمجان است که دستور پخت آن را می توانید در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -اگر هوس غذای شمالی کرده اید بد نیست سراغ خورشت نازخاتون گیلانی بروید. گوشت و بادمجان از مواد اصلی تشکیل دهنده این غذا هستند.  طرز تهیه آن را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

برای خورشت نازخاتون به چه موادی نیاز داریم

بادمجان کوچک و قلمی: یک کیلو

گوشت بدون استخوان: ۸۰۰ گرم

نعنا و جعفری و کمی اسفناج: ۵۰۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

پیاز: یک عدد

آبغوره: یک فنجان

روغن: به میزان

طرز تهیه خورشت نازخاتون گیلانی چگونه است

دستور پخت خورشت نازخاتون گیلانی

۱. ابتدا پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید.

 

بیشتر بخوانید: خورش انار مسمای گیلانی؛ طرز تهیه و فوت و فن‌ها

 

۲. گوشت را به تکه‌های یکسان خرد کنید و با پیاز تفت دهید.

 

۳. سه لیوان آب روی آن بریزید و بگذارید پخته شود.

 

۴. سبزی را خوب خرد کرده و سرخ کنید وقتی گوشت تقریبا پخته شد سبزی سرخ شده را به همراه نمک، فلفل و آبغوره به آن اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا آب خورش تبخیر شده و خورش جا بیفتد.

 

بیشتر بخوانید: غذای گیلانی ترش تره را چه طور بپزیم

 

۵. بادمجان‌ها را با حرارت ملایم سرخ کنید تا مغز پخت شوند و بعد روی خورش بچینید تا کمی هم با خورش دم کشیده شوند.

 

۶. بعد از پخت کامل، ابتدا بادمجان‌ها را اطراف دیس بچینید و مواد گوشتی را هم وسط آن بکشید و با پلو زعفرانی میل کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.