2020/12/03
۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۳ آذر
خورش انار مسمای گیلانی؛ طرز تهیه و فوت و فن‌ها

خورش انار مسمای گیلانی؛ طرز تهیه و فوت و فن‌ها

خورش انار مسما را معمولا با اردک درست می‌کنند اما شما می‌توانید از مرغ استفاده کنید. دستور پخت این مطلب را بخوانید.

دوات آنلاین- خورش انار مسما از جمله غذاهای بسیار خوشمزه گیلان است که در فصل پاییز یا زمستان می‌توانید آن را بپزید و از میل کردن آن لذت ببرید. طرز تهیه این خورش را در ادامه بخوانید:

 

مواد لازم برای خورش انار مسمای گیلانی

مرغ یا اردک: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۵-۶ عدد

دانه انار ترش: به میزان ۲ انار (حدود ۵۰۰ گرم)

روغن: به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

بادمجان یا کدو: ۳ عدد

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

زردچوبه: به مقدار لازم

خورش انار مسما را چه طور درست کنیم

طرز تهیه و دستور پخت خورش انار مسمای گیلانی

ابتدا پیاز را سرخ می‌کنیم.

 

قبل از پایان سرخ شدن کامل پیاز، دانه انار را به آن اضافه می‌کنیم.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه واویشکا، یک غذای گیلانی آسان با گوشت چرخ کرده

 

مرغ را به صورت جداگانه پخته و پیاز سرخ شده و دانه انار را به مرغ پخته شده اضافه می‌کنیم.

 

بیشتر بخوانید: کال کباب؛ غذای گیلانی با بادمجان

 

شعله اجاق را کم کرده و با افزودن رب گوجه فرنگی و سایر ادویه جات، غذا کمکم آماده سرو می‌شود.

 

برخی بادمجان یا کدو را به صورت طولی برش داده سرخ می‌کنند و به خورش اضافه می‌کنند و برخی دیگر کدو تنبل را تکه تکه کرده و در غذا استفاده می‌کنند.

 

منبع: غذالند

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.