خورش انار مسمای گیلانی؛ طرز تهیه و فوت و فنها
خورش انار مسما را معمولا با اردک درست میکنند اما شما میتوانید از مرغ استفاده کنید. دستور پخت این مطلب را بخوانید.
دوات آنلاین- خورش انار مسما از جمله غذاهای بسیار خوشمزه گیلان است که در فصل پاییز یا زمستان میتوانید آن را بپزید و از میل کردن آن لذت ببرید. طرز تهیه این خورش را در ادامه بخوانید:
مواد لازم برای خورش انار مسمای گیلانی
مرغ یا اردک: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۵-۶ عدد
دانه انار ترش: به میزان ۲ انار (حدود ۵۰۰ گرم)
روغن: به مقدار لازم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
بادمجان یا کدو: ۳ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت خورش انار مسمای گیلانی
ابتدا پیاز را سرخ میکنیم.
قبل از پایان سرخ شدن کامل پیاز، دانه انار را به آن اضافه میکنیم.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه واویشکا، یک غذای گیلانی آسان با گوشت چرخ کرده
مرغ را به صورت جداگانه پخته و پیاز سرخ شده و دانه انار را به مرغ پخته شده اضافه میکنیم.
بیشتر بخوانید: کال کباب؛ غذای گیلانی با بادمجان
شعله اجاق را کم کرده و با افزودن رب گوجه فرنگی و سایر ادویه جات، غذا کمکم آماده سرو میشود.
برخی بادمجان یا کدو را به صورت طولی برش داده سرخ میکنند و به خورش اضافه میکنند و برخی دیگر کدو تنبل را تکه تکه کرده و در غذا استفاده میکنند.
منبع: غذالند
12jav.net