مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -ترشه شامی از جمله غذاهای خوشمزه گیلانی است که با گوشت چرخ کرده درست می شود. فیلم بالا طرز تهیه و دستور پخت این غذا را به صورت مرحله به مرحله آموزش داده است.
۱. گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم
۲. لپه ۳ شاقش غذاخوری
۳. سیب زمینی کوچیک ۳عدد
۴. تخم مرغ ۲عدد
۵. پیاز متوسط ۱ عدد
۶. آبلیمو یا آبغوره به میزان لازم
۷. نمک و فلفل
در همین زمینه: دستور پخت کته کباب نرم
۱. آب لپه به میزان لازم
۲. روغن به میزان لازم
۳. پیاز ۱ عدد
۴. آبغوره به میزان لازم
۵. نمک و فلفل و ادویه
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.