2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
غذای گیلانی ترش تره را چه طور بپزیم

غذای گیلانی ترش تره را چه طور بپزیم

دستور پخت کامل ترش تره را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین-ترش تره از غذاهای محبوب گیلانی است که کاملا گیاهی است و به گوشت و مرغ هم نیاز ندارد. دستور پخت این خورشت را به نقل از غذالند در زیر بخوانید:

 

مواد لازم برای ترش تره

سیر : 1 بوته

جعفری ، گشنیز ، تره ، شوید ، نعناع و خالواش(محلی)، برگ چغندر ، برگ اسفناج(بیشتر باشد): 1 کیلوگرم

تخم مرغ : 2-3 عدد

آب نارنج یا آبغوره یا آب انار : 2 استکان

آرد برنج(یا برنج) : 2 قاشق غذا خوری

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

دارچین : به مقدار لازم

روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت ترش تره را بخوانید

دستور پخت و طرز تهیه ترش تره

ابتدا سیرها‌ را له کرده و با مقدار کمی نمک و زردچوبه تفت دهیم.

 

تخم مرغ‌ها را در همان تابه‌ای که سیرها را تفت دادیم، شکسته و خوب هم زده و بعد آن را کنار می گذاریم.

 

ببینید: دستور پخت کباب ترش گیلانی

 

داخل ظرفی دیگر، برنج را با یک لیوان آب می پزیم و صبر می کنیم تا حسابی نرم و له شود.

 

بیشتر بخوانید: کال کباب؛ غذای گیلانی با بادمجان؛ دستور پخت و طرز تهیه

 

سبزی‌ها را ریز خرد کرده و به برنج اضافه می کنیم.

 

کمتر از یک لیوان آب نیز اضافه کرده و در ظرف را می بندیم..

 

در صورت تمایل به اضافه‌کردن آرد، آرد را با کمی آب سرد مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا گلوله نشود و در همین مرحله آرام آرام به خورشت اضافه می کنیم و سریع هم بزنید تا گلوله نشود. (اختیاری)

 

پس از چند دقیقه و زمانی که رنگ سبزی‌ها تغییر کرد، آب نارنج، نمک و فلفل را اضافه کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.