2020/11/30
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۰ آذر
غذای گیلانی ترش تره را چه طور بپزیم

غذای گیلانی ترش تره را چه طور بپزیم

دستور پخت کامل ترش تره را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین-ترش تره از غذاهای محبوب گیلانی است که کاملا گیاهی است و به گوشت و مرغ هم نیاز ندارد. دستور پخت این خورشت را به نقل از غذالند در زیر بخوانید:

 

مواد لازم برای ترش تره

سیر : 1 بوته

جعفری ، گشنیز ، تره ، شوید ، نعناع و خالواش(محلی)، برگ چغندر ، برگ اسفناج(بیشتر باشد): 1 کیلوگرم

تخم مرغ : 2-3 عدد

آب نارنج یا آبغوره یا آب انار : 2 استکان

آرد برنج(یا برنج) : 2 قاشق غذا خوری

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

دارچین : به مقدار لازم

روغن : به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت ترش تره را بخوانید

دستور پخت و طرز تهیه ترش تره

ابتدا سیرها‌ را له کرده و با مقدار کمی نمک و زردچوبه تفت دهیم.

 

تخم مرغ‌ها را در همان تابه‌ای که سیرها را تفت دادیم، شکسته و خوب هم زده و بعد آن را کنار می گذاریم.

 

ببینید: دستور پخت کباب ترش گیلانی

 

داخل ظرفی دیگر، برنج را با یک لیوان آب می پزیم و صبر می کنیم تا حسابی نرم و له شود.

 

بیشتر بخوانید: کال کباب؛ غذای گیلانی با بادمجان؛ دستور پخت و طرز تهیه

 

سبزی‌ها را ریز خرد کرده و به برنج اضافه می کنیم.

 

کمتر از یک لیوان آب نیز اضافه کرده و در ظرف را می بندیم..

 

در صورت تمایل به اضافه‌کردن آرد، آرد را با کمی آب سرد مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا گلوله نشود و در همین مرحله آرام آرام به خورشت اضافه می کنیم و سریع هم بزنید تا گلوله نشود. (اختیاری)

 

پس از چند دقیقه و زمانی که رنگ سبزی‌ها تغییر کرد، آب نارنج، نمک و فلفل را اضافه کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.