غذای گیلانی ترش تره را چه طور بپزیم
دستور پخت کامل ترش تره را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین-ترش تره از غذاهای محبوب گیلانی است که کاملا گیاهی است و به گوشت و مرغ هم نیاز ندارد. دستور پخت این خورشت را به نقل از غذالند در زیر بخوانید:
مواد لازم برای ترش تره
سیر : 1 بوته
جعفری ، گشنیز ، تره ، شوید ، نعناع و خالواش(محلی)، برگ چغندر ، برگ اسفناج(بیشتر باشد): 1 کیلوگرم
تخم مرغ : 2-3 عدد
آب نارنج یا آبغوره یا آب انار : 2 استکان
آرد برنج(یا برنج) : 2 قاشق غذا خوری
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
دارچین : به مقدار لازم
روغن : به مقدار لازم
دستور پخت و طرز تهیه ترش تره
ابتدا سیرها را له کرده و با مقدار کمی نمک و زردچوبه تفت دهیم.
تخم مرغها را در همان تابهای که سیرها را تفت دادیم، شکسته و خوب هم زده و بعد آن را کنار می گذاریم.
ببینید: دستور پخت کباب ترش گیلانی
داخل ظرفی دیگر، برنج را با یک لیوان آب می پزیم و صبر می کنیم تا حسابی نرم و له شود.
بیشتر بخوانید: کال کباب؛ غذای گیلانی با بادمجان؛ دستور پخت و طرز تهیه
سبزیها را ریز خرد کرده و به برنج اضافه می کنیم.
کمتر از یک لیوان آب نیز اضافه کرده و در ظرف را می بندیم..
در صورت تمایل به اضافهکردن آرد، آرد را با کمی آب سرد مخلوط کرده و خوب هم می زنیم تا گلوله نشود و در همین مرحله آرام آرام به خورشت اضافه می کنیم و سریع هم بزنید تا گلوله نشود. (اختیاری)
پس از چند دقیقه و زمانی که رنگ سبزیها تغییر کرد، آب نارنج، نمک و فلفل را اضافه کنید.
12jav.net