2024/04/27
۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت

فیلم طرز تهیه فسنجان بادمجان گیلانی

دستور پخت فسنجان بادمجان گیلانی را که به آن تیل قاتق هم گفته می شود در این ویدئو ببینید.

دوات آنلاین -فسنجان بادمجان یا تیل قاتق از غذاهای خوشمزه گیلانی است که طرز تهیه و دستور پخت آن را می توانید در فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم مشاهده کنید.

 

مواد لازم برای فسنجان بادمجان

گردوساییده ۱۵۰گرم

بادمجان ۲عدد

گوجه ۲عدد

پیاز ۱عدد

سیر ۲حبه

رب انار ۲قاشق سوپخوری

نمک فلفل و زرچوبه به میزان لازم

 

دستور پخت تیل قاتق

ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و به صورت حبه قندی خرد می کنیم، نمک پاشیده کنار می گذاریم.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کته کباب گیلانی نرم

 

پیاز را ریز خرد یا رنده می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم. نیاز نیست تغییررنگ دهد همین که سبک شد کافیست. سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم وکمی دیگر تفت می دهیم.

 

گردو را اضافه کرده وبه آن رب انار می زنیم.

 

گوجه را پوست کنده، خرد می کنیم، سپس به مواد دیگر اضافه می کنیم وحدود ۲لیوان آب به خورشت اضافه کرده و اجازه می دهیم جوش بیاید.

 

ادویه ها را نیز در این مرحله می افزاییم.

 

سپس بادمجان را شسته و خشک می کنیم و در تابه ای جدا سرخ کرده و در ۱۰دقیقه آخر که می خواهیم سرو کنیم بادمجان سرخ شده را به خورش اضافه می کنیم.  خورش ما آماده شده با یک کته سرو می‌شود.

 

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.