2021/05/16
۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
خیار شور خانگی ترد و خوشمزه چه طور درست می شود

خیار شور خانگی ترد و خوشمزه چه طور درست می شود

همه فوت و فن هایی که برای تهیه خیار شور باید رعایت کنید در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین -خیار شور را خیلی راحت و بدون دردسر می توان در خانه درست کرد. این طوری هم در هزینه ها صرفه جویی می شود و هم این که محصول به دست آمده سالم تر است اما در این کار یکسری فوت و فن ها وجود دارد که باعث می شد خیارشور شما ترد و خوشمزه شود. این نکات ریز را به قنل از خراسان بخوانید:

 

مواد لازم برای خیار خیاشور خانگی

خیار: ۲ کیلو

 سبزیجات (ترخون، نعناع، مرزه): درمجموع ۲۰۰ گرم

 سیر: ۸ حبه

 نمک: یک پیمانه

 سرکه سفید: یک پیمانه

 آب: ۱۴ پیمانه

 فلفل تند: یک عدد

 

چنان چه به میزان کمتر یا بیشتری خیارشور درست می‌کنید، مواد موردنیاز را به همان میزان تغییر دهید. دقت کنید اضافه کردن فلفل به مقدار بیشتر کاملا به سلیقه و ذائقه غذایی شما بستگی دارد.

 

یکی از متفاوت‌ترین سبزیجاتی که می‌توانید به خیارشور اضافه کنید تا طعم و البته عطر خیلی بهتری به آن بدهید، برگ انگور یا مو است. این برگ بوی مطبوعی دارد، از تندی بوی سرکه و سیر کم می‌کند و طعم ملایم‌تری به خیارشور‌ها می‌دهد.

خیار شور خانگی را چه طور درست کنیم

 طرز تهیه خیار شور خانگی

نکات مهمی که برای ترد شدن خیارشور و خوشمزگی آن باید رعایت کنید در ادامه آمده است:

 

آماده کردن خیارها و فلفل‌ها

دقت کنید هنگام تهیه خیارشور خانگی به هیچ عنوان با دست خیس یا چرب کار نکنید تا خیار شور‌های تهیه شده کپک نزنند یا خراب نشوند.

 

در گام اول باید سعی کنید خیار‌های کوچک، ریز و سالم را برای این کار انتخاب کنید. هرچه خیار‌ها بزرگ‌تر یا به اصطلاح سالادی باشند، خیارشور‌ها بافتی گوشتی و خمیری پیدا خواهند کرد.

 

در عوض خیار‌های کوچک و ریز،  خیارشورهای ترد و لطیفی خواهند شد. خیار‌ها و فلفل را بشویید و بگذارید سطح آن‌ها کاملا خشک شود. می‌توانید این مواد را روی یک پارچه خشک بریزید و با همان پارچه به طور کامل خشک شان کنید.

چه کار کنیم که خیار شور خوشمزه و ترد شود

مخلوط خیار با سایر مواد

خیار، سبزی‌های معطر، سیر و فلفل تند را داخل ظرف مدنظر برای نگهداری خیار شور بریزید. سعی کنید برای تهیه خیارشور از ظرف‌های کشیده با دهانه کوچک استفاده کنید تا احتمال هواکشیدن به داخل ظرف کمتر شود.

 

بیشتر بخوانید: ترشی هفت بیجار خانگی را چه طور درست کنیم

 

اگر می‌خواهید از برگ مو برای تهیه خیارشور استفاده کنید، باید در این مرحله برگ مو را هم به مواد دیگر اضافه کنید. بهتر است روی فلفل‌ها را یک یا دو بار چنگال بزنید تا تندی فلفل خارج و در آب خیارشور پخش شود. این کار باعث می‌شود خیارشور‌ها طعم تندی ملایمی پیدا کنند.

 

ریختن آب، نمک و سرکه

آب و نمک را به طور کامل بجوشانید، سپس‌اندکی صبر کنید تا آب ولرم شود. سرکه را به آن اضافه کنید و مایه آماده شده را در ظرف حاوی خیار، سیر، فلفل و سبزیجات بریزید. شما باید این مایه را تا‌اندازه‌ای در ظرف خیارشور بریزید که به طور کامل روی خیار‌ها را بپوشاند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی چرخ شده و نحوه سرو آن

 

بستن در ظرف در طرز تهیه خیارشور

در قدم آخر باید در ظرف را محکم ببندید به طوری که هوا وارد شیشه یا بطری نشود. پیشنهاد می‌کنیم پیش از بستن در ظرف یک لایه پارچه بین ظرف و در قرار دهید تا هوای محیط بیرون به داخل ظرف کشیده نشود.

 

پس از این که از بسته شدن سفت و سخت در شیشه خیارشور مطمئن شدید، آن را در جای نیمه گرم قرار دهید. برای مثال گوشه‌ای از آشپزخانه برای ماندن خیارشور انتخاب مناسبی است.

 

پس از گذشت یک هفته تا ۱۰ روز خیارشور آماده شده است. خیار شور آماده شده را مانند چیپس گوجه فرنگی می‌توانید به عنوان یک چاشنی خوشمزه کنار سایر غذا‌ها سرو کنید.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.