خیارشور فوری؛ طرز تهیه و فوت و فنهایی که باید بدانید
اگر میخواهید خیارشور در سریعترین زمان ممکن آماده شود و ترد و خوشمزه باشد طرز تهیهای را که در این مطلب شرح داده شده است رعایت کنید.
دوات آنلاین -خیارشور را با انواع و اقسام غذاها میشود میل کرد اما مشکل بعضیها این است که نمیخواهند از بیرون خیارشور بخرند و از طرفی درست کردن آن هم خیلی زمان میبرد. دستور تهیه خیارشور فوری را در ادامه بخوانید:
برای تهیه خیارشور فوری به چی نیاز داریم
سیر ۲ بته
شوید خرد شده به مقدار لازم
ادویههای ترشی نصف قاشق چای خوری
فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
خیار کوچک که برش داده شده باشند ۵-۶ عدد
سرکه سفید نصف فنجان
نمک دریایی یا مخصوص ترشی یک قاشق غذاخوری
خیارشور فوری را چه طور درست کنیم
سیر، شوید، ادویههای مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف ۱ لیتری قرار دهید.
برشهای خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آنها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.
بیشتر بخوانید: تلخی زیتون را چطور از بین ببریم؟
سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.
بیشتر بخوانید: ترشی فلفل تند را چه طور درست کنیم
این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.
اجازه دهید به همین حالت ۲۴ ساعت باشد. حداقل ۳ روز و تا ۲ تا ۳ ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.
منبع: زندگی آنلاین
12jav.net