2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
خیارشور فوری؛ طرز تهیه و فوت و فن‌هایی که باید بدانید

خیارشور فوری؛ طرز تهیه و فوت و فن‌هایی که باید بدانید

اگر می‌خواهید خیارشور در سریع‌ترین زمان ممکن آماده شود و ترد و خوشمزه باشد طرز تهیه‌ای را که در این مطلب شرح داده شده است رعایت کنید.

دوات آنلاین -خیارشور را با انواع و اقسام غذاها می‌شود میل کرد اما مشکل بعضی‌ها این است که نمی‌خواهند از بیرون خیارشور بخرند و از طرفی درست کردن آن هم خیلی زمان می‌برد. دستور تهیه خیارشور فوری را در ادامه بخوانید:

 

برای تهیه خیارشور فوری به چی نیاز داریم

سیر ۲ بته

شوید خرد شده به مقدار لازم

ادویه‎های ترشی نصف قاشق چای خوری

فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری

خیار کوچک که برش داده شده باشند ۵-۶ عدد

سرکه سفید نصف فنجان

نمک دریایی یا مخصوص ترشی یک قاشق غذاخوری

خیارشور را چه طور درست کنیم

خیارشور فوری را چه طور درست کنیم

سیر، شوید، ادویه‎های مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف ۱ لیتری قرار دهید.

 

برش‎های خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آن‎ها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.

 

بیشتر بخوانید: تلخی زیتون را چطور از بین ببریم؟

 

سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.

 

بیشتر بخوانید: ترشی فلفل تند را چه طور درست کنیم

 

این ترکیب را بالای خیار‌ها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.

 

اجازه دهید به همین حالت ۲۴ ساعت باشد. حداقل ۳ روز و تا ۲ تا ۳ ماه در یخچال نگه دارید. خیار‌ها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.

 

منبع: زندگی آنلاین

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.