2024/11/22
۱۴۰۳ جمعه ۲ آذر
پیشنهادات ما
پیروگی چیست + طرز تهیه پیروگی با گوشت و قارچ

پیروگی چیست + طرز تهیه پیروگی با گوشت و قارچ

دستور پخت کامل یک نوع پروگی خوشمزه را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -پیروگی، یکی از غذاهای ملی اروپای شرقی  است که ظاهری شبیه پیراشکی های کوچک دارد و بسیار خوشمزه است. این غذا را به شکل های مختلف درست می کنند. طرز تهیه آن با گوشت و قارچ را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:

پیروگی غذای خوشمزه اروپای شرقی است

مواد لازم برای پیروگی گوشت

 گوشت قرمز -  ۲۰۰ گرم

 قارچ -  ۱۰۰ گرم

 آرد -  دو و نیم  پیمانه

 تخم مرغ -  یک عدد

 روغن مایع -  به مقدار لازم

 پیاز کوچک -  یک عدد

 کره -  یک چهارم پیمانه

 ماست چکیده -  ۲ پیمانه

 جعفری- یک چهارم پیمانه

 نمک و فلفل سیاه -  به مقدار لازم

پیروگی را چه طور درست کنیم

طرز تهیه پیروگی

۱- ابتدا گوشت را در اندازه‌ های متوسط مربعی شکل خرد کنید.

 

 2- در یک ماهیتابه کمی روغن  بریزید و گوشت ها را تفت دهید و سپس در یک بشقاب بریزید.

 

3- پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهیتابه کمی تفت دهید.

 

4- سپس قارچ ها را  خرد و به مواد  اضافه کنید.

 

بیشتر بخوانید: گاناش چیست + طرز تهیه گاناش شکلاتی و رنگی

 

5-  گوشت و جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید.

 

6- مواد را در یک ظرف بریزید و با یک پیمانه ماست چکیده و ادویه ها مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.

 

طرز تهیه  خمیر

1- برای درست کردن خمیر پیروگی، آرد را در یک کاسه جداگانه بریزید.

 

2- تخم مرغ، کره و باقی مانده ماست چکیده را در یک کاسه جداگانه بریزید و مخلوط کنید.

 

بیشتر بخوانید: پیراشکی سیب زمینی

 

3- سپس مایه خمیر را مرحله مرحله به آرد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را کمی ورز دهید تا به راحتی شکل بگیرد.

 

4- نیم ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.

 

5-  در یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف و پهن کنید.

 

6- خمیر را در اندازه های دایره ای شکل برش  بزنید و جدا کنید.

 

7- به مقدار لازم از مخلوط گوشت در وسط خمیر بریزید و با دست خمیر را جمع کنید.

 

 8- با یک چنگال  کمی روی دور لبه های خمیر فشار آورید تا کاملا بچسبد.

 

 9- در یک ماهیتابه کمی کره را آب و پیروگی ها را سرخ کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.