پیروگی چیست + طرز تهیه پیروگی با گوشت و قارچ
دستور پخت کامل یک نوع پروگی خوشمزه را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -پیروگی، یکی از غذاهای ملی اروپای شرقی است که ظاهری شبیه پیراشکی های کوچک دارد و بسیار خوشمزه است. این غذا را به شکل های مختلف درست می کنند. طرز تهیه آن با گوشت و قارچ را در ادامه به نقل از خراسان بخوانید:
مواد لازم برای پیروگی گوشت
گوشت قرمز - ۲۰۰ گرم
قارچ - ۱۰۰ گرم
آرد - دو و نیم پیمانه
تخم مرغ - یک عدد
روغن مایع - به مقدار لازم
پیاز کوچک - یک عدد
کره - یک چهارم پیمانه
ماست چکیده - ۲ پیمانه
جعفری- یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه - به مقدار لازم
طرز تهیه پیروگی
۱- ابتدا گوشت را در اندازه های متوسط مربعی شکل خرد کنید.
2- در یک ماهیتابه کمی روغن بریزید و گوشت ها را تفت دهید و سپس در یک بشقاب بریزید.
3- پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهیتابه کمی تفت دهید.
4- سپس قارچ ها را خرد و به مواد اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: گاناش چیست + طرز تهیه گاناش شکلاتی و رنگی
5- گوشت و جعفری خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید و شعله را خاموش کنید.
6- مواد را در یک ظرف بریزید و با یک پیمانه ماست چکیده و ادویه ها مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت در یخچال بماند.
طرز تهیه خمیر
1- برای درست کردن خمیر پیروگی، آرد را در یک کاسه جداگانه بریزید.
2- تخم مرغ، کره و باقی مانده ماست چکیده را در یک کاسه جداگانه بریزید و مخلوط کنید.
بیشتر بخوانید: پیراشکی سیب زمینی
3- سپس مایه خمیر را مرحله مرحله به آرد اضافه و مخلوط کنید. خمیر را کمی ورز دهید تا به راحتی شکل بگیرد.
4- نیم ساعت بگذارید تا خمیر استراحت کند.
5- در یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه صاف و پهن کنید.
6- خمیر را در اندازه های دایره ای شکل برش بزنید و جدا کنید.
7- به مقدار لازم از مخلوط گوشت در وسط خمیر بریزید و با دست خمیر را جمع کنید.
8- با یک چنگال کمی روی دور لبه های خمیر فشار آورید تا کاملا بچسبد.
9- در یک ماهیتابه کمی کره را آب و پیروگی ها را سرخ کنید.
12jav.net