طرز تهیه گام به گام خلال پلوی دامغانی، یک غذای سنتی متفاوت
اگر میخواهید خلال پلوی خوشمزه درست کنید نکاتی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.
دوات آنلاین -خلال پلو از جمله غذاهای محلی دامغان است که البته در سراسر کشور طرفداران زیادی دارد و میتوان این غذا را به عنوان غذایی مجلسی نیز سرو کرد. قطعا افراد مختلف با هر ذایقهای این غذا را میپسندند. دستور پخت خلال پلو را به نقل از سایت غذالند بخوانید:
مواد لازم برای خلال پلو
برنج: ۳ پیمانه
خلال بادام: ۱۵۰ گرم
خلال پسته: ۵۰ گرم
خلال هویج: ۱۵۰ گرم
خلال پرتقال: ۴۰ گرم
گوشت: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
شکر: ۷۰ گرم
روغن مایع: ۱۵۰ گرم
آب: نصف پیمانه
زعفران: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
دستور پخت خلال پلوی دامغانی
خلال پرتقال را با یک پیمانه آب در ظرف ریخته و بر روی حرارت بگذارید.
بعد از جوشیدن، آن را آبکش کنید و ۲ بار این کار را انجام دهید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل خوراک زبان مجلسی با سس قارچ
برای مرتبه چهارم خلال پرتقال، شکر، کمی آب و زعفران را بر روی حرارت ملایم بگذارید و بعد از جوشیدن و غلیظ شدن زیر حرارت را خاموش کنید.
سپس خلال بادام را به مدت ۳۰ دقیقه در آب جوش خیس کنید و بعد با کمی روغن تفت دهید.
بیشتر بخوانید: دستور کامل پخت ژیگو ؛غذای فرانسوی
برای آماده کردن خلال پسته نیز فقط لازم است که با ۲ قاشق غذاخوری گلاب به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید و بعد آبکش کنید.
در آخر نیز خلال هویج را نیز در آب خیس کنید و با روغن، کمی تفت دهید.
گوشت را چرخ کنید و سپس در یک ظرف به همراه پیاز رنده شده و ادویه ها کامل مخلوط کنید و ورز دهید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت ماش پلو بهعنوان غذای مجلسی
سپس از مواد گوشت به اندازه یک قاشق برداشته و به شکل گردو به شکل قلقلی های کوچک درست کنید و در ماهی تابه سرخ کنید.
در یک قابلمه کمی آب بریزید و کوفته های گوشت آماده شده را در داخل آن ریخته و بگذارید بپزند.
برنج را نیز آماده کرده و بعد از دم کشیدن در دیس بکشید.
کوفته ها و خلال های آماده شده را بر روی برنج ریخته و تزئین نمایید.
12jav.net