دستور پخت کامل آش ماسوا؛ غذای محلی لرستان و خوزستان
آش ماسوا بسیار خوشمزه است. دستور پخت آسانی هم دارد که در این مطلب توضیح داده شده است.
دوات آنلاین -آش ماسوا از آش های محلی استان های خوزستان و لرستان است که بسایر خوش طعم است و اگر یک بار بخورید همیشه آن را درست می کنید. طرز تهیه این آش را به نقل از روزنامه خراسان بخوانید:
مواد لازم برای آش ماسوا
این میزان مواد برای 4 نفر است.
نخود پخته – 300 گرم
بلغور گندم – یک کیلوگرم
پیاز متوسط پوست کنده و خردشده – 3 عدد
کشک ساییده شده غلیظ – 500 گرم
اسفناج خردشده – 800 گرم
روغن – 3 تا 4 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه - به مقدار لازم
نعناع داغ - به مقدار دلخواه
طرز تهیه آش ماسوا
1- کمی روغن در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.
2- سپس پیازهای خردشده را در روغن بریزید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت هالاو ،غذای محلی سنندج
3- در این مرحله کمی زردچوبه به پیازها اضافه کنید تا بوی خامی آن گرفته شود.
4- بلغور گندم را با ۴ تا ۵ لیتر آب در قابلمه بریزید و شعله گاز را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.
فیلم آشپزی: دستور پخت گوشتو؛ غذای محلی بروجرد
5- پس از جوشیدن آب، شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید بلغور برای دو ساعت، کم کم بپزد و مدام بلغورها را هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبند.
6- اسفناجهای خردشده را به همراه نخود پخته به بلغور پخته اضافه کنید و اجازه دهید آش برای یک ساعت جا بیفتد.
7- در آخرین مرحله پخت، کشک، نمک ، فلفل قرمز را در قابلمه آش بریزید و اجازه دهید با هم چند قل بخورد. آش را مزه کنید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید. آش ماسوا پس از ۵ دقیقه آماده است.
8- آش را با نعناع داغ تزیین کنید.
12jav.net