2021/03/08
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ اسفند
آموزش پخت پاری کباب، جوجه کباب هندی

آموزش پخت پاری کباب، جوجه کباب هندی

اگر به غذاهای هندی علاقه مند هستید بد نیست طرز تهیه پاری کباب را یاد بگیرید.

دوات آنلاین -خیلی ها دوست دارند غذاهای کشورهای مختلف را امتحان کنند. یکی از کشورها که غذاهایش مورد توجه ایرانی ها است هند است و در میان انواع غذاهای هندی پاری کباب که به نوعی همان جوجه کباب خودمان است خیلی خوشمزه است. روش پخت آن را در ادامه بخوانید:

 

مواد لازم برای پاری کباب هندی

ران یا سینه مرغ برای هر طعم ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم

ماست ۲۰۰ گرم

سیر ۲ حبه

نعنای تازه ۳۰ گرم

خامه ۱۰۰ گرم

پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم

فلفل قرمز به میزان لازم

زعفران دم کرده به میزان لازم

نمک به میزان لازم

پودر گراماسالا به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

پاری کباب هندی را چه طور تهیه کنیم

روش تهیه پاری کباب هندی

در دستور تهیه پاری کباب هندی 4 جوجه مزه دار شده ارایه میشود. ابتدا مرغ ها را پاک کرده، بشویید و به صورت مکعبی خرد کنید.

 

مزه سازی اول؛ رنگ سبز

برگ های تازه نعناع را خرد کنید. در کاسه ای جوجه ها را با ماست، نعنای خرد شده، نمک، پودر گراماسالا و در آخر روغن مخلوط کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت بریانی مرغ به‌عنوان غذای هندی

 

مزه سازی دوم؛ رنگ قرمز

سیرها را خرد و له کنید و در کاسه ای جوجه ها را با ماست، سیر، فلفل قرمز، نمک و روغن مخلوط کنید.

 

مزه سازی؛ رنگ سفید

جوجه ها را با خامه، فلفل سیاه، پنیر خامه ای، نمک و روغن مخلوط کنید. .

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت غذای هندی پوره کام‌ چوری

 

مزه سازی چهارم؛ رنگ زرد

جوجه ها را با زعفران دم کرده، خامه، پنیر خامه ای، روغن و نمک مخلوط کنید.

 

در ادامه هر طعم را جداگانه به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنید. به یاد داشته باشید سس مزه سازی هر کباب را هنگام کباب کردن روی جوجه ها بمالید تا علاوه بر مزه سازی بهتر مانع خشک شدن کباب شود.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.