2022/12/08
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۷ آذر
آشپزی/ دستور پخت بریانی مرغ به‌عنوان غذای هندی

آشپزی/ دستور پخت بریانی مرغ به‌عنوان غذای هندی

بریانی مرغ یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین غذاهای هندی است که طرز تهیه کامل آن را می توانید در اینجا بخوانید.

دوات آنلاین-بد نیست گاهی برای تنوع هم که شده غذای خارجی را امتحان کنید. اگر با این ایده موافق هستید می توانید سراغ بریانی مرغ بروید که یک غذای هندی خوشمزه است. البته همان طور که در طرز تهیه و دستور پخت این غذا می بینید به مواد اولیه زیاد و متنوعی نیاز دارید.

 

مواد لازم برای بریانی هندی

گوشت بالا ران مرغ: ۵ تا ۶ عدد

نمک: ۱ و 1.2قاشق چایخوری

سیر: ۱ قاشق چایخوری رنده شده

زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری رنده شده

فلفل سفید: ۱ قاشق چایخوری رنده شده

زیره: 1.2 قاشق چایخوری

برای طعم بیشتر مرغ: کاری، پاپریکا، تخم گشنیز و چیلی: 1.2 قاشق چایخوری از هر کدام

ماست: 1.4 تا 1.3 پیمانه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت کاری با مرغ

 

مواد بریانی

روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری (روغن مایع یا کره یا روغن حیوانی)

سیر: ۱ قاشق غذاخوری رنده شده

زنجبیل: ۲ قاشق چایخوری رنده شده

پیاز: ۱ عدد خرد شده

فلفل هالوپینو: ۱ عدد کوچک

برگ بو: ۱ عدد

پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری

هل: ۲ تا ۳ عدد

ادویه کاری: ۱ قاشق چایخوری

چوب دارچین: ۱ تا ۲ عدد

ادویه چیلی: ۱ قاشق چایخوری (اختیاری)

پاپریکا دودی: ۱ قاشق چایخوری

فلفل سفید و سیاه: ۱ قاشق چایخوری یا بیشتر

بادام هندی: 1.3 پیمانه (اختیاری)

برنج دانه بلند: ۲ پیمانه

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد قرمز خرد شده

آب مرغ یا آب و یا شیر نارگیل: ۴ پیمانه

نمک: ۱ قاشق چایخوری

گشنیز: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)

بریانی مرغ یک غذای هندی معروف است

طرز تهیه بریانی مرغ

۱. مرغ‌ها را بشویید و روی تخته آشپزخانه بگذارید، آن‌ها را با حوله خشک کنید و با نمک مزه دار کنید (۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری). مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای بریزید سپس سیر، زنجبیل، فلفل سفید و زیره را افزوده و مخلوط کنید. ماست را هم به این ترکیب اضافه کنید. بهم بزنید و در یخچال بگذارید تا زمان استفاده برسد. وقتی مرغ‌ها را برای استفاده از یخچال خارج کردید، مواد اضافی ماریناد را دور بریزید.

 

۲. مرغ‌ها را در یک ماهیتابه ضخم قرار داده و هر طرف گوشت‌ها را به مدت ۳ دقیقه سرخ کنید. خیلی دقت کنید، چون نباید مرغ‌ها بسوزند. آن‌ها را از ماهیتابه خارج کرده و کناری بگذارید. حالا فر را با حرارت ۱۷۵ درجه روشن کنید. اگر بخش‌هایی از مرغ سوخته شده آن را از ماهیتابه درآورید.

 

۳. حدود ۲ قاشق غذاخوری روغن به ماهیتابه اضافه کنید وپیاز، فلفل دلمه‌ای، سیر و برگ بو را داخل ماهیتابه بریزید. آن‌ها را تفت دهید تا زمانی که نرم شوند یعنی حدود ۲ تا ۳ دقیقه. سپس زیره، تخم گشنیز، کاری، هل، چوب دارچین، فلفل دلمه‌ای و بادام هندی را اضافه کنید. برای دقایقی آن‌ها را بهم بزنید و تفت دهید.

 

۴. حالا برنج را به مواد اضافه کنید و بهم بزنید.

 

۵. آب مرغ یا آب ساده را افزوده و مرغ‌های سرخ شده را هم به ترکیب اضافه کنید. بگذارید قابلمه به جوش آید.

 

۶. قابلمه را بدون درب داخل فر گرم بگذارید. به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که مرغ کاملا پخته شود بگذارید غذا در فر بماند. آن را از حرارت برداشته و بگذارید خنک شود حالا در صورت دلخواه می‌توانید مقداری گشنیز خرد شده به آن اضافه کنید و میل کنید.

طرز تهیه و دستور پخت بریانی مرغ هندی چگونه است

نکته‌ها و ترفند‌ها

1.2 پیمانه کشمش را در صورت دلخواه به برنج اضافه کنید تا طعم بیشتری به آن بدهید.

 

نوع برنجی که در این غذا استفاده می‌کنید خیلی مهم است. برنج دانه بلند انتخاب عالی است و باعث می‌شود موقع پختن له نشود.

 

فیلم: طرز تهیه پیراشکی هندی

 

برنج بریانی در انتهای پخت نباید له و یا شفته باشد. بعضی از دستورالعمل‌ها خیساندن برنج را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه توصیه می‌کنند. در این موارد ما برنج و مرغ را مقداری می‌جوشانیم سپس قابلمه را بدون درب به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر می‌گذاریم.

 

به جز مرغ می‌توانید از گوشت گوسفند، گوشت گوساله یا گوشت با استخوان داخل بریانی استفاده کنید. استخوان گوشت طعم خوبی به برنج می‌دهد.

 

برای ماریناد مرغ بگذارید مرغ به مدت یک شب تا صبح داخل مواد بماند یا حداقل یک نصفه روز، چون تکه‌های گوشت ضخیم هستند و ما می‌خواهیم که مرغ حسابی آبدار و مزه دار شود. اگر ماست دوست ندارید می‌توانید آبلیمو را جایگزین آن کنید، اما ماست ساده بهترین انتخاب برای ماریناد کردن مرغ است.

 

موقع سرو کردن حواستان باشد که برگ بو و چوب دارچین را از داخل آن دربیاورید.

 

انواع مختلف این غذا به شکل‌های گوناگونی درست می‌شود و بسیاری هم به آن پیاز داغ اضافه می‌کنند، شما هم اگر مایل باشید می‌توانید به آن پیاز داغ اضافه کنید.

 

منبع: زندگی آنلاین

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.