2020/10/30
۱۳۹۹ جمعه ۹ آبان
جوجه چینی رستورانی را این طور درست کنید

جوجه چینی رستورانی را این طور درست کنید

همه فوت و فن‌های لازم برای درست کردن جوجه چینی در خانه را می‌توانید در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -جوجه چینی غذای پرطرفداری است که چون خیلی سنگین است بهتر است زیاد سراغش نرویم. از طرفی این غذا را معمولا در رستوران میل می‌کنیم در حالی که خودمان می‌کنیم آن را در خانه تهیه کنیم. دستور پخت جوجه چینی را در ادامه بخوانید:

 

برای تهیه جوجه چینی چی لازم داریم

پیاز: ۱ عدد

شیر: نصف لیوان

تخم مرغ: ۲ عدد

لیمو ترش: ۱ عدد

سینه مرغ: ۲ عدد

آرد گندم: به اندازه کافی

روغن مایع: به اندازه کافی

ماءالشعیر کلاسیک: ۱ لیوان

بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری

نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری

جوجه چینی را چه طور درست کنیم

دستور پخت جوجه چینی رستورانی

۱. ابتدا در قابلمه‌ای شیر را می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا ولرم شود و بعد خمیر مایه را به آن اضافه می‌کنیم. سپس زرده تخم مرغ‌ها را از سفیده آنها جدا می‌کنیم و در کاسه‌ای جداگانه می‌ریزیم و سفیده‌ها را با همزن خوب می‌زنیم تا کف کند و زمانی که کاسه را برمی‌گردانیم سفیده از آن بیرون نریزید.

 

بعد زرده‌ها را با ماءالشعیر به سفیده اضافه و با هم مخلوط می‌کنیم تا منسجم شوند و آن وقت شیر و خمیر مایه را که با هم مخلوط کرده بودیم به مایه تخم مرغ اضافه می‌کنیم

 

بیشتر بخوانید: خورشت مرغ و انار را چه طور درست کنیم

 

۲. بکینگ پودر را نیز روی مایه می‌ریزیم و مواد را مخلوط می‌کنیم و آرد گندم را کم کم اضافه می‌کنیم تا در مایه گلوله نشود. به‌حدی آرد گندم می‌ریزیم تا مایه غلظتی شبیه ماست به خود بگیرد.

 

در آخر مقداری نمک و فلفل به سس آماده شده‌مان اضافه می‌کنیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

 

سینه‌های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می‌دهیم و از گوشت مرغ رشته‌هایی به عرض ۲ سانت و طول ۴ سانت برش می‌دهیم.

 

بیشتر بخوانید: شنیسل مرغ را چه طور خودمان در خانه درست کنیم

 

۳. سپس رشته‌های برش داده شده سینه مرغ را در کاسه‌ای بزرگ قرار می‌دهیم و پیاز را پوست می‌گیریم، آبکش می‌کنیم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می‌کنیم و روی سینه مرغ‌ها می‌ریزیم.

 

 بعد لیمو ترش را روی سینه مرغ می‌ریزیم و نمک، فلفل سیاه و مقداری روغن مایع روی آن می‌ریزیم و با دست مواد را به سینه مرغ‌ها آغشته می‌کنیم.

 

۴. روی کاسه سلفون می‌کشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم تا طعم‌دار شود. سس را از یخچال بیرون می‌آوریم و ترجیحا در تابه‌ای کوچک و گود روغن سرخ کردنی تا حدی می‌ریزیم که مرغ‌های برش خرده در آن شناور باشند و روی حرارت کم تابه را می‌گذاریم تا به مرور زمان داغ شود.

 

سپس برش مرغ‌ها را دانه دانه بر می‌داریم و در سس قرار می‌دهیم تا کاملا آغشته به سس شود و بعد در روغن داغ قرار می‌دهیم تا مغز پخت و سرخ شوند. جوجه چینی‌های سرخ شده را زمانی که از روغن بیرون می‌آوریم در صافی یا روی دستمال تمیز قرار می‌دهیم تا روغن اضافه آن خارج شود.

 

منبع: ایرنا زندگی

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.