2020/10/28
۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ آبان
خورشت مرغ و انار را چه طور درست کنیم

خورشت مرغ و انار را چه طور درست کنیم

طرز پخت خورشت مرغ و انار را به صورت کامل و مرحله به مرحله در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -خورشت مرغ و انار غذای بسیار خوشمزه پاییزی است که ب نیست برای تنوع هم شده یکی دو باری این غذا را در فصل انار بپزید. دستور تهیه آن هم زیاد سخت نیست.

 

مواد لازم برای خورشت مرغ و انار

این مواد برای 5 نفر است.

پودر موسیر - یک قاشق مرباخوری

پودر سیر - یک قاشق مرباخوری

سیر - 5حبه (بزرگ)

نمک - به میزان لازم

انار - 2 پیمانه (دانه شده)

رب انار - نصف پیمانه

مرغ - یک کیلوگرم

پیاز - یک عدد (ریز)

روغن کنجد - 4 قاشق سوپ خوری

زعفران - یک قاشق مرباخوری (اختیاری)

خورشت مرغ و انار غذای پاییزی خوشمزه است

طرز تهیه خورشت مرغ و انار

1- مرغ را بشویید و چربی اضافه آن را بگیرید.

 

2- سپس تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرغ را بدون هیچ ادویه ای در تابه داغ تفت دهید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل 3 غذای پاییزی

 

3- دو قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و بعد از 10 دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه بیرون بیاورید.

 

4- دو قاشق دیگر روغن داخل تابه بریزید و پیاز را داخل آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

 

5- سیر را هم رنده و به پیاز سرخ شده اضافه کنید.

 

6- شعله را کم کنید تا سیر تفت بخورد. نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کدو حلوایی در فر

 

7- زعفران را با رب انار کاملا مخلوط و به پیاز و سیر اضافه کنید.

 

8- مرغ را به بقیه مواد اضافه کنید و مقداری آب داخل خورش بریزید تا بجوشد.

 

9- بعد از کمی جوشیدن ، دانه انار را به آن اضافه کنید. وقتی خورش جا افتاد آن را از روی حرارت بردارید.

 

منبع: روزنامه خراسان

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.