طرز تهیه کامل بز برنج، غذای سنتی لرستان
بز برنج غذای سنتی و محبوب مردم لرستان است که میتوانید دستور پخت آن را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -بز برنج غذایی است که در مراسم عروسی در لرستان طبخ و با آن از مهمانان پذیرایی میشود. این غذا بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. دستور پخت آن را در ادامه بخوانید:
مواد لازم برای بز برنج
گوشت گوسفند : 500 گرم
پیاز : 2 عدد
سیر : 5 حبه
استاک گوشت : 1 عدد
نمک ؛ ادویه ؛ زردچوبه ؛ دارچین؛ پودرپاپریکا و فلفل سیاه : به مقدار لازم
آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
آب جوش : 4 لیوان
زعفران : به مقدار لازم
کره : مقداری ( طرز تهیه )
دستور پخت بز برنج
گوشت را درون قابلمه گذاشته با کمی کره و حرارت بالا هر دو طرف آن را تفت می دهیم تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد .
بیشتر بخوانید: دستور پخت هالاو ،غذای محلی سنندج
بعد همه ادویه ها را اضافه می کنیم دوباره کمی تفت می دهیم.
سپس سیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده تفت می دهیم آب جوش را به مقداری که دوست دارید اضافه کنید معمولا ( ۳ یا ۴ لیوان ) آب اضافه می کنیم.
ببینید: دستور پخت گوشتو؛ غذای محلی بروجرد
بعد شعله را کم کرده ؛ زعفران و آبلیمو را اضافه کرده و روی شعله متوسط تا حسابی جا بیافتد و آب آن غلیظ و به اصطلاح مشت شود.
2 نکته که باید رعایت کنید
- در چلو گوشت اورجینال برای تفت گوشت از روغن حیوانی استفاده می شود.
- مقدار آب گوشت بستگی به ذائقه شما دارد ؛ در کل آب این غذا باید بسیار کم باشد.
منبع: سایت شاخه
12jav.net