2024/04/24
۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
طرز تهیه کامل بز برنج، غذای سنتی لرستان

طرز تهیه کامل بز برنج، غذای سنتی لرستان

بز برنج غذای سنتی و محبوب مردم لرستان است که می‌توانید دستور پخت آن را در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -بز برنج غذایی است که در مراسم عروسی در لرستان طبخ و با آن از مهمانان پذیرایی می‌شود. این غذا بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. دستور پخت آن را در ادامه بخوانید:

 

مواد لازم برای بز برنج

گوشت گوسفند : 500 گرم

پیاز : 2 عدد

سیر : 5 حبه

استاک گوشت : 1 عدد

نمک ؛ ادویه ؛ زردچوبه ؛ دارچین؛ پودرپاپریکا و فلفل سیاه : به مقدار لازم

آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری

آب جوش : 4 لیوان

زعفران : به مقدار لازم

کره : مقداری ( طرز تهیه )

دستور پخت بز برنج را بخوانید

دستور پخت بز برنج

گوشت را درون قابلمه گذاشته با کمی کره و حرارت بالا هر دو طرف آن را تفت می دهیم تا زمانی که گوشت تغییر رنگ دهد .

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت هالاو ،غذای محلی سنندج

 

بعد همه ادویه ها را اضافه می کنیم دوباره کمی تفت می دهیم.

 

سپس سیر و پیاز خرد شده را به آن اضافه کرده تفت می دهیم آب جوش را به مقداری که دوست دارید اضافه کنید معمولا ( ۳ یا ۴ لیوان ) آب اضافه می کنیم.

 

ببینید: دستور پخت گوشتو؛ غذای محلی بروجرد

 

بعد شعله را کم کرده ؛ زعفران و آبلیمو را اضافه کرده و روی شعله متوسط تا حسابی جا بیافتد و آب آن غلیظ و به اصطلاح مشت شود.

 

2 نکته که باید رعایت کنید

- در چلو گوشت اورجینال برای تفت گوشت از روغن حیوانی استفاده می شود.

- مقدار آب گوشت بستگی به ذائقه شما دارد ؛ در کل آب این غذا باید بسیار کم باشد.

 

منبع: سایت شاخه

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.