چلو ماهیچه زعفرانی و مجلسی؛ طرز تهیه و تمام فوت و فنها
دستور پخت چلو ماهیچه که در این مطلب آمده غذای شما را از همیشه خوشمزه و لذیذتر میکند.
دوات آنلاین -چلو ماهیچه از غذاهای سنتی ایرانی است که معمولا به عنوان غذای مجلسی استفاده میشود و به همین دلیل زعفران هم حتما باید به آن اضافه کرد اما دستور پخت این غذا را در زیر به نقل از غذالند بخوانید.
مواد لازم برای چلو ماهیچه مجلسی
ماهیچه : ۳ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
حبه سیر: ۳ عدد
هویج متوسط: ۲ عدد
روغن مایع: به میزان لازم
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری
عصاره گوشت الیت: میزان لازم
زعفران: ۱ قاشق سوپخوری
نمک، زردچوبه، فلفل قرمز و دارچین: به میزان لازم
دستور پخت پلو ماهیچه زعفرانی
پیازها را حلقه ای خرد کنید و در قابلمه با کمی روغن تفت دهید.
بعد از سرخ شدن پیازها، ماهیچه ها را به قابلمه اضافه کنید و تفت دهید و بگذارید خامی ماهیچه از بین برود.
در همین زمینه: طرز پخت ته چین مرغ مجلسی را ببینید
پس از چند دقیقه ادویه های فلفل قرمز و دارچین و سیرهای خرد شده را به ظرف اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید.
اجازه دهید که ماهیچه ها حدود نیم ساعت به همراه مواد دیگر در قابلمه سرخ شود.
ببنید: دستور پخت کامل لوبیا پلوی مجلسی با ته دیگ بینظیر
البته در این مدت زمانی حتما حواستان باشد که ماهیچه ها ته نگیرد و اگر ماهیچه ها زودتر از این تایم سرخ شد، مرحله بعدی را انجام دهید.
در یک قابلمه دیگر رب گوجه فرنگی و کمی روغن مایع ریخته و تفت دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت ریحان بادمجان
سپس عصاره الیت، زعفران، فلفل و دارچین را افزوده و با یک استکان آب جوش مواد را مخلوط کنید.
بعد از آماده شدن و جوش زدن سس ماهیچه، آن را به ماهیچه های سرخ شده اضافه کنید و درون قابلمه ماهیچه بریزید.
هویج ها را حلقه حلقه خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
کمی نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم ماهیچه ها کاملا بپزد.
12jav.net