طرز تهیه استیک گوشت در ماهیتابه به شیوه رستورانها
همه فوت و فنهایی را که برای تهیه استیک گوشت در خانه لازم است بدانید، میتوانید در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -استیک گوشت غذای پرطرفدار و بسیار لذیذ است که البته اگر بخواهید آن را در رستوران میل کنید حتما گران تمام میشود اما همین غذا را میتوانید در خانه و با استفاده از ماهیتابه درست کنید. طرز تهیه استیک گوشت را به نقل از ایرنا زندگی بخوانید.
مواد لازم برای استیک گوشت
گوشت راسته یا فیله گوساله: ۴۰۰ گرم
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری
سس باربیکیو: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک: به میزان کافی
روغن مخصوص سرخ کردنی: ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه و دستور پخت استیک گوشت
۱. ابتدا تکهای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش بزنید.
۲. بهتر است برش ها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.
۳. سپس تکههای برش خورده گوشت را روی تخته گوشت قرار دهید و روی آنها کیسه فریزر بکشید. بعد با بیفتک یا گوشتکوب خوب آنها را بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت یک سانت دربیایند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت مرغ؛ یک غذای ساده اما خوشمزه
۴. روغن زیتون، سس سویا، سس خردل، باربیکیو و نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید و سپس برشهای آماده شده گوشت استیک را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه دراین مخلوط قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.
۵. ماهیتابه ای چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد مقدار کمی روغن داخل آن بریزید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چیکن استراگانف عالی؛ یک غذای متفاوت با مرغ
۶. سپس گوشتهای مزه دارشده را تک تک داخل ماهیتابه انداخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.
۷. حتما در زمان پخت استیک را چندین بار برگردانید. برگرداندنهای بیشتر باعث میشود که استیک خیلی سریع تر پخته شود. اگر هم بخواهید استیک آبدار باشد باید کمتر آن را سرخ کنید. استیک در کنار سس قارچ و سبزیجاتی مثل هویج، کلم بروکلی و سیبزمینی پخته بسیار خوشمزه و لذیذ میشود.
سس قارچ برای استیک را چه طور درست کنیم
یکی از مهمترین نکات در تهیه استیک این است که سس قارچ خوبی را با آن همراه کنید.
مواد لازم برای سس قارچ
قارچ ورقه شده: ۲ لیوان
پیاز: ۱ عدد خرد شده
شیر: ۱ لیوان
آرد: ۱ قاشق غذاخوری
عصاره گوشت گوساله: یک عدد
فلفل سیاه: به میزان دلخواه
طرز تهیه سس قارچ
۱. برای درست کردن سس قارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل همبرگر مرغ خانگی
۲. بعد قارچهای ورقهای شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس شیر را با آرد، فلفل سیاه و عصاره گوشت گوساله مخلوط کرده و به پیاز و قارچ تفت داده شده اضافه کنید و بگذارید تا سس روی حرارت بجوشد و کمی غلیظ شود.
۳. به سس غلیظ شده میتوانید در صورت تمایل مقداری کره یا خامه هم اضافه کنید و سپس این سس خوشمزه را در کنار استیکتان سرو کنید و از خوردن استیک لذیذتان لذت ببرید.
12jav.net