2021/05/19
۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت
دستور پخت کامل همبرگر مرغ خانگی

دستور پخت کامل همبرگر مرغ خانگی

تمام فوت و فن‌هایی که برای تهیه همبرگر مرغ باید بدانید در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین-اگر به فست فود علاقه دارید یکی از غذاهای محبوب شما قطعا همبرگر مرغ خواهد بود. شما می‌توانید آن را به راحتی در خانه تهیه کنید.

 

مواد لازم برای همبرگر مرغ

 سینه مرغ - 3 عدد

 پنیر پارمسان - نصف پیمانه

 آرد سوخاری و ساده  - یک پیمانه

 تخم مرغ - ۲ عدد

 روغن - برای سرخ کردن

 پیاز ریز خرد شده - یک عدد

 سیر خرد شده - ۲ حبه

سس گوجه فرنگی - یک پیمانه

شکر - نصف  قاشق چای‌خوری

سس تند - کمی

کره - نصف پیمانه

نان ساندویچ کوچک – 6 تا 8  عدد

پنیر موزارلا رنده شده - ۲ پیمانه

تره ریز خرد شده - ۲ قاشق غذاخوری

نمک به میزان لازم

چه طور در خانه مبرگر مرغ درست کنیم

طرز تهیه همبرگر مرغ

۱- پنیر پارمسان را با آرد سوخاری مخلوط می‌کنیم.

۲- هر سینه مرغ  تکه شده را به ترتیب به آرد، تخم مرغ و مخلوط آرد سوخاری و پارمسان آغشته می‌کنیم.

۳- سپس آن را سرخ می‌کنیم تا هردوطرف آن طلایی رنگ شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل سس قارچ برای انواع غذاها

 

۴- پیاز را حدود ۱۰ دقیقه در روغن سرخ می‌کنیم.

۵- سیررا اضافه و سرخ می‌کنیم .

۶- سس گوجه فرنگی را به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم و نمک و شکر را می‌ریزیم.

۷- روی شعله کم به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.

سس تند و کره را اضافه می کنیم و هم می‌زنیم.

از روی حرارت بر می‌داریم.

۸-  یک تکه ازنان‌ها را تُست می‌کنیم و روی یک سینی پخت قرار می‌دهیم.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل 2 نوع پیتزای خانگی

 

۹- تکه‌های مرغ را روی آن قرار می‌دهیم.

۱۰- مخلوط سس آماده شده را روی آن‌ها می‌ریزیم.

۱۱- پنیر موزارلا را روی آن‌ها می‌ریزیم سپس مجدد نان را با مواد داخل ماهیتابه یا فر می‌گذاریم تا زمانی که پنیر‌ها ذوب شود.

۱۲- تره خردشده می‌ریزیم و تکه دیگرنان ساندویچ را  روی آن‌ها می‌گذاریم.

 

منبع: روزنامه خراسان

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.