2024/05/23
۱۴۰۳ پنج شنبه ۳ خرداد
دستور پخت کامل خوراک زبان مجلسی با سس قارچ

دستور پخت کامل خوراک زبان مجلسی با سس قارچ

تمام فوت و فن‌هایی که برای پختن خوراک زبان گوساله با سس قارچ لازم است بدانید در این مطلب توضیح داده شده است.

دوات آنلاین-خوراک زبان یک غذای مجلسی است که برخلاف تصویر خیلی‌ها درست کردن آن اصلا سخت نیست. در ادامه دستور پخت خوراک زبان گوساله با سس قارچ را به نقل از باشگاه خبرنگاران بخوانید:

 

مواد لازم برای خوراک زبان

زبان گوساله: ۱ عدد

برگ بو: ۲ عدد

چوب دارچین: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

پیاز بزرگ: ۱ عدد

فلفل سیاه تازه و آسیاب شده: ۱ قاشق چایخوری

فلفل فرنگی شیرین آسیاب شده: ۱ قاشق چایخوری

 

دستور پخت خورش فسنجان مجلسی را ببینید

 

مواد لازم برای سس قارچ

کره: ۲ قاشق غذاخوری

پیاز: ۲ عدد متوسط و ریز خرد شده

قارچ: ۲۵۰ گرم

سیر: ۱ حبه له شده

آب گوشت یا آب مرغ: ۲ فنجان

فلفل سیاه تازه و آسیاب شده: نصف قاشق چایخوری

نمک: به مقدار دلخواه

آرد ذرت: ۱ قاشق مرباخوری (اختیاری)

خوراک گوساله زبان را چه طور بپزیم

طرز تهیه خوراک زبان گوساله

۱. ابتدا زبان گوساله را خوب بشورید تا حالت لزجی آن از بین برود. زبان را در یک قابلمه بزرگ بگذارید و مقداری آب روی زبان گوساله بریزید، آب باید روی زبان را بپوشاند. شعله گاز را روشن کنید و اجازه دهید آب به جوش بیاید. در این مرحله کف تشکیل شده روی زبان گوساله را با قاشق بردارید و دور بریزید.

 

۲. شعله گاز را کم کنید و دو عدد برگ بو، ۱ حبه سیر، ۱ عدد پیاز پوست گرفته و درسته، یک عدد چوب دارچین، پودر فلفل سیاه تازه و پودر فلفل فرنگی شیرین را به قابلمه حاوی آب و زبان گوساله اضافه کنید. بسته به اندازه زبان گوساله مدت ۳ تا چهار ساعت زمان برای پختن گوشت آن لازم است. بعد از دو ساعت زبان گوساله را زیر و رو کنید تا سمت دیگر زبان هم خوب بپزید.

 

۳. بعد از پختن کامل زبان گوساله، آن را روی تخته گوشت خرد کن قرار دهید و اجازه دهید خنک شود. برای این‌که راحت‌تر بتوانید زبان گوساله را در دست بگیرید و پوست آن را کاملا جدا کنید لازم است که خوب سرد شود. با نوک چاقو شکافی روی پوست زبان ایجاد کنید تا راحت‌تر کنده شود. بعد از جدا کردن کامل پوست زبان آن را به اندازه‌های دلخواه برش دهید.

 

۴. برای درست کردن سس قارچ خوراک زبان گوساله، یک ماهیتابه متوسط و گود را گرم کنید. کره را اضافه کنید و آن را به تمام قسمت‌های ماهیتابه برسانید. حالا پیاز‌ها را اضافه کنید و در کره تفت دهید. حدود ده دقیقه زمان لازم است تا پیاز‌ها روی شعله ملایم گاز سرخ و کاراملی شوند. بعد از کاراملی شدن پیازها، یک حبه سیر له شده را هم اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید.

 

۵. قارچ و پیاز را خوب هم بزنید و تفت دهید تا قارچ‌ها سبک و نرم شوند. در مرحله بعد آب گوشت یا آب مرغ، پودر فلفل سیاه تازه و نمک را اضافه کنید. کمی هم بزنید و سپس برش‌های زبان گوساله را اضافه کنید. تمام برش‌های زبان باید به سس قارچ آغشته شوند. شعله گاز را کم کنید و حدود ۳۰ دقیقه زمان بدهید تا سس قارچ حسابی به خورد برش‌های زبان گوساله برود. اگر دوست دارید سس قارچ شما غلیظ‌تر شود قبل از اضافه کردن برش‌های زبان، یک قاشق مرباخوری آرد ذرت به مواد سس اضافه و ۵ دقیقه هم بزنید تا غلظت سس به کیفیت مطلوب برسد. سپس برش‌های زبان گوساله را اضافه کنید و نیم ساعت زمان دهید تا مواد به خورد هم بروند.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل سه غذا با میگو

 

نکات ریز آشپزی برای خوراک زبان

اگر برای خوردن غذای کمی چرب مشکلی ندارد می‌توانید به سس قارچ کمی هم خامه صبحانه اضافه کنید تا طعم خوراک زبان گوساله شما لذیذتر شود.

 

اضافه کردن سیر به سس قارچ اختیاری است.

 

می‌توانید زبان گوساله پخته شده را ریش ریش کنید، کمی در کره یا روغن تفت دهید و با آن ساندویچ زبان گوساله درست کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.