طرز تهیه انواع بورانیها؛ از بادمجان و اسفناج تا لبو
انواع بورانیها علاوه بر مزه خوب خاصیتهای زیادی هم دارند. دستور تهیه کامل آنها را در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین-بورانیها از پیش غذاهای خوشمزه هستند که مورد پسند خیلیها قرار میگیرند البته اکثرا بورانی اسفناج درست میکنند اما بورانی بادمجان و لبو هم بسیار خوش طعم است. دستور تهیه این غذاها را به نقل از سایت غذالند در ادامه بخوانید.
بورانی بادمجان و لبو
هر نوع بورانی ماست مخصوص خود را دارد. ماست تعیین کننده طعم و مزه غذا است. بهتر است برای تهیه بورانی بادمجان از ماست موسیر یا خامه ای و بورانی لبو از ماست شیرین استفاده کنید.
اگر قصد تهیه بورانی لبو را دارید بهتر است آن را رنده نکنید بلکه به مربع های ریز تقسیم کرده و با ماست مخلوط کنید. هم طعم بهتری خواهد داشت و هم دیزاین زیباتری پیدا می کند.
لبو را با آب خالی بپزید. به آن شکر اضافه نکنید چون زیادی شیرین می شود.
برای تهیه بورانی بادمجان حتما بادمجان ها را کبابی کنید تا طعم و مزه واقعی بورانی بادمجان را حس کنید.
بیشتر بخوانید: بورانی باقالا غذایی خاص و ویژه برای مجالس
به بورانی اسفناج نعنا، گلسرخ و پیاز داغ بیفزایید.
پس از سرو و میل بورانی اگر مقداری از غذا باقی ماند آن را در ظرف دردار در یخچال نگهداری کنید.
مواد لازم برای بورانی اسفناج
اسفناج : 1 کیلو
ماست : 0.5 کیلو
سیر تازه : 100 گرم (اگر سیرتازه در دسترس نبود از 3حبه سیر استفاده کنید)
گردوی خرد شده : 4 قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
دستور تهیه بورانی اسفناج
اسفناج ها را پاک کرده و تمیز می شوییم.
پوست سیر را می کنیم و آن را تمیز می شوییم.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل آش پرپوله ،آش سنتی کردستان
اسفناج و سیر را خرد می کنیم و در یک قابلمه می ریزیم و به مقدار مورد نیاز نمک و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا تفت داده شوند.
بعد از اینکه اسفناج ها خوب پخت، از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم تا خنک شود.
بیشتر بخوانید: دستور پخت هالاو ،غذای محلی سنندج
ماست از قبل تهیه شده را با قاشق کاملاً می زنیم تا یکدست شود.
سپس اسفناج ها ، نمک، فلفل و گردوی خردشده را در آن می ریزیم و مخلوط می کنیم.
بورانی استفناج شما آماده است.
12jav.net