آموزش آشپزی/ دستور پخت کامل آش پرپوله ،آش سنتی کردستان
آش پرپوله حاوی انواع ویتامین های A،B،C،K،E بوده که البته وجود خوراکی ها و مواد مفید باعث این میزان از فواید این آش شده است.
دوات آنلاین-مردم استان کردستان یک نوع آش سنتی به نام آش پرپوله دارند که بسیار خوشمزه است. دستور پخت کامل این آش را به نقل از غذالند بخوانید:
مواد لازم برای آش پرپوله
عدس :300 گرم
مرزه خشک : 3 قاشق سوپخوری
رشته آش : 150 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد(اسمال دایس شده)
روغن : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
فلفل قرمز :به میزان لازم
طرز تهیه آش پرپوله
بهتر است که عدس را قبل از پخت حدود 8 تا 10 ساعت ( از شب قبل) در آب خیس کنید.
سپس عدس را در یک قابلمه بریزید و به مقداری که آب روی آن را کامل بگیرد، در آن آب بریزید.
مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.
بعد از نیم ساعت پخت عدس، مرزه خشک را به قابلمه اضافه کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در یک ماهی تابه جدا سرخ کنید.
در مرحله آخر باید رشته آشی و پیاز و ادویه های نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به قابلمه اضافه کنید.
پس از حدود 15 دقیقه آش شما آماده است.(یا بهتر بگوییم هر زمان که رشته ها کامل باز شد هنگام سرو آش است.)
12jav.net