آموزش آشپزی/ دستور پخت کامل آش پرپوله ،آش سنتی کردستان
آش پرپوله حاوی انواع ویتامین های A،B،C،K،E بوده که البته وجود خوراکی ها و مواد مفید باعث این میزان از فواید این آش شده است.
دوات آنلاین-مردم استان کردستان یک نوع آش سنتی به نام آش پرپوله دارند که بسیار خوشمزه است. دستور پخت کامل این آش را به نقل از غذالند بخوانید:
مواد لازم برای آش پرپوله
عدس :300 گرم
مرزه خشک : 3 قاشق سوپخوری
رشته آش : 150 گرم
پیاز متوسط : 1 عدد(اسمال دایس شده)
روغن : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
زردچوبه : به میزان لازم
فلفل قرمز :به میزان لازم
طرز تهیه آش پرپوله
بهتر است که عدس را قبل از پخت حدود 8 تا 10 ساعت ( از شب قبل) در آب خیس کنید.
سپس عدس را در یک قابلمه بریزید و به مقداری که آب روی آن را کامل بگیرد، در آن آب بریزید.
مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید و بگذارید با حرارت ملایم بپزد.
بعد از نیم ساعت پخت عدس، مرزه خشک را به قابلمه اضافه کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید و در یک ماهی تابه جدا سرخ کنید.
در مرحله آخر باید رشته آشی و پیاز و ادویه های نمک، زردچوبه و فلفل قرمز را به قابلمه اضافه کنید.
پس از حدود 15 دقیقه آش شما آماده است.(یا بهتر بگوییم هر زمان که رشته ها کامل باز شد هنگام سرو آش است.)