سوپ دال عدس را چه طور بپزیم
تمام فوت و فنها و طرز تهیه سوپ دال عدس را در این مطلب بخوانید:
دوات آنلاین-سوپ دال عدس واقعا خوشمزه است و میتواند تنوع غذایی برای شما محسوب شود. اگر طرز تهیه این سوپ را بلد نیستید میتوانید در ادامه به نقل از یارنا زندگی بخوانید:
مواد لازم برای سوپ دال عدس
دال عدس: ۱ پیمانه
برنج: نصف پیمانه
سیب زمینی: ۱ عدد
کره: ۱ قاشق چای خوری
پیاز خرد شده: ۱ عدد
سیر خرد شده: ۱ حبه
رب: ۴ قاشق چای خوری
آبلیمو: ۲ قاشق چای خوری
دستور پخت سوپ دال عدس
۱. برای پخت این سوپ باید دال عدس را حداقل یک ساعت خیس کنید. سپس پیاز و سیر خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند، بعد دال عدس را با مقداری نمک و فلفل به پیاز و سیر اضافه کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل تاس کباب با گوشت
۲. در مرحله بعد سیب زمینی را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید و با رب گوجه فرنگی، برنج نیم دانه شسته شده و ۴ لیوان آب و یا عصاره مرغ مخلوط شده با آب جوش به قابلمه سوپ اضافه کنید و هر چند دقیقه آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
بیشتر بخوانید: دلمه برگ مو را چه طور درست کنیم
۳. وقتی سوپ جا افتاد آب لیمو و کره را به آن اضافه کنید. اگر آب سوپ کم بود میتوانید در هنگام پخت به آن مقداری آب جوش اضافه کنید.
12jav.net