2020/05/27
۱۳۹۹ چهارشنبه ۷ خرداد
دلمه برگ مو را چه طور درست کنیم

دلمه برگ مو را چه طور درست کنیم

تمام فوت و فن‌هایی را که برای تهیه دلمه برگ مو باید بدانید در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین-دلمه برگ مو غذایی بسیار خوشمزه و لذیذ است که البته تهیه آن کمی زمان می‌برد. مخصوصا پیچیدن دلمه که باید با دقت و احتیاط باشد. دستور پخت این دلمه را در زیر به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

مواد لازم برای دلمه برگ مو

برگ مو: به مقدار لازم

گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم

برنج: یک پیمانه

سبزی دلمه (گشنیز، جعفری، نعنا و ترخون): ۳۰۰ گرم

پیاز: دو عدد

لپه: یک پیمانه

نمک: به مقدار لازم

 

ببینید: نکات ریز آشپزی برای پختن قرمه سبزی جا افتاده

 

مواد لازم برای چاشنی دلمه

آب: یک پیمانه

سرکه: نصف پیمانه

شکر: یک فاشق غذاخوری

نمک: به مقدار کم

طرز تهیه دلمه برگ مو

طرز تهیه و دستور پخت دلمه برگ مو

۱. لپه و برنج را جداگانه خیس کنید و بعد نیم پز کنید.

 

۲. تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را به همراه کمی زردچوبه به روغن اضافه کنید و تفت دهید.

 

دستور پخت خورش فسنجان مجلسی را ببینید

 

۳. وقتی رنگ پیاز طلایی شد، گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

 

 ۴. برنج و لپه نیم پز شده را به گوشت درحال تفت خوردن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر سبزی را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از کمی پاشیدن نمک روی مواد، آنها را از روی حرارت بردارید.

 

۵. مواد را داخل برگ‌ها به صورت بقچه‌ای بپیچید. اگر برگ‌هایی که استفاده می‌کنید تازه هستند باید دو سه دقیقه‌ای در آب جوش بجوشند تا نرم شوند و نشکنند.

 

۶. سپس دلمه‌ها را به صورت فشرده و از پشت داخل قابلمه بچینید و چاشنی را روی آن بریزید.

 

۷. در قابلمه را ببندید تا دلمه‌ها با حرارت کم و با بخار چاشنی بپزند.

 

۸. برای چاشنی دلمه از سرکه یا آبلیمو، آب، نمک و شکر استفاده کنید و به اندازه دلخواه از آنها استفاده کنید.

 

۹. دقت کنید سرکه را هنگام دم گذاشتن دلمه‌ها اضافه نکنید .

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.