2024/04/16
۱۴۰۳ سه شنبه ۲۸ فروردين
دستور پخت کامل تاس کباب با گوشت؛ غذایی متفاوت و لذیذ

دستور پخت کامل تاس کباب با گوشت؛ غذایی متفاوت و لذیذ

همه فوت و فن‌های پخت تاس کباب در این مطلب آمده است.

دوات آنلاین-تاس کباب از آن دست غذاهای خوشمزه‌ای است که می‌تواند به رژیم غذایی شما تنوع بدهد و بد نیست هر از گاهی آن را در خانه درست کنید. دستور پخت تاس کباب با گوشت در زیر به نقل از ایرنا زندگی آمده است.

 

مواد لازم برای تاس کباب

گوشت گوسفندی: ۱ کیلو

سیب زمینی: ۲ عدد

پیاز: ۲ عدد بزرگ

به: ۱ عدد

هویج: ۳ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی

 

طرز تهیه تاس کباب

۱. ابتدا باید مواد را به تکه‌های کوچکتر ببرید. مثلا گوشت را به ۴ تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی، هویج و پیاز را به صورت حلقه‌ای ببرید. میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهید.

 

بیشتر بخوانید: خورشت گوجه سبز را چه طور درست کنیم

 

۲. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد یک ردیف پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه‌های گوشت قرار دهید. بر روی تکه‌های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج  و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی‌های حلقه شده را قرار دهید. نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه‌های دیگر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا به‌جوش بیاید.

 

۳. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود ۳ تا ۴ ساعت آب بیندازد و پخته شود. اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد.

تاس کباب را چه طور درست کنیم

فوت و فن‌هایی که باید بدانید

- هنگام چیدن مواد داخل ظرف بهتر است لا به لای مواد نمک، فلفل و زردچوبه بپاشید تا طعم آن فوق‌العاده شود.

 

بیشتر بخوانید: باترمیلک چیست و طرز تهیه آن چگونه است

 

- سیب زمینی‌ها را در پایان پخت گوشت به بقیه مواد اضافه کنید تا له نشود.

 

- اگر از طعم شیرین به در تاس کباب خوشتان نمی‌آید می‌توانید مقداری آب لیمو یا آب غوره در پایان به غذا اضافه کنید.

 

- پودر سیر و یا سیر له شده طعم بهتری به غذا می‌دهند.

 

بیشتر بخوانید: بهترین و ساده‌ترین روش برای پخت ته دیگ زعفرانی

 

- در تاس کباب بهتر است ابتدا گوشت و پیاز را کف قابلمه بچینید و به مدت یک ساعت و نیم با دو لیوان بپزید. زمانی که گوشت پخت بقیه مواد را روی گوشت بچینید و اگر آب لازم بود مقدار اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز به پخت ادامه بدهید

 

- برای طبخ تاس کباب می‌توانید از انواع گوشت مثل شتر مرغ، بوقلمون یا شتر استفاده کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.