2021/10/24
۱۴۰۰ يکشنبه ۲ آبان
دیباچه
طرز تهیه سس بشامل به سبک رستوران‌ها

طرز تهیه سس بشامل به سبک رستوران‌ها

سس بشامل یک طعم‌دهنده فوق‌العاده برای انواع غذاها است اما که این سس پر کالری است و برای کسانی که رژیم چاقی گرفته‌اند، مناسب نیست.

دوات آنلاین-اصولا همه ما طرز تهیه سس‌هایی را که در اکثر مهمانی‌ها استفاده می‌شود بلدیم. یکی از هنرهای اصلی آشپزی این است که برای غذایتان سس مناسب و خوشمزه تدارک ببینید. یکی از سس‌هایی که خیلی طرفدار دارد سس بشامل است که طرز تهیه آن در این مطلب توضیح داده شده است.

 

سس بشامل چیست و با چه غذاهایی می‌خورند

در این مطلب طرز تهیه سس سفیدی را داریم که بسیار خوش طعم است و در دستور پاستا و لازانیا از آن نام می‌برند. اما این همه ماجرا نیست و طعم خوب بشامل می‌تواند پای این‌سس را به غذاهای دیگر باز کند.

سس بشامل را روی چه غذاهایی می ریزند

مواد اولیه لازم برای سس بشامل

​​​​​​​پیاز کوچک  یک عدد

سیر پوست کنده: (4 حبه)

شیر پر چرب: 500 میلی لیتر

برگ بو: یک عدد

کره: (40 گرم)

آرد سفید: (50 گرم)

فلفل سفید یک چهارم قاشق چایخوری

نمک و جوز هندی به مقدار لازم

دستور تهیه سس بشامل آسان است

دستور تهیه سس بشامل

ابتدا پیاز، شیر و برگ بو را در قابلمه‌ای مناسب ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید، سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود و به اصطلاح دم بکشد.

 

در قابلمه‌ای دیگر، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس آرد را به آن بیفزایید و به مدت 30 تا 40 ثانیه تفت دهید.

 

در همین حین ترکیب آرد و کره را به آرامی و با کمک یک قاشق چوبی هم بزنید تا خمیری، زرد رنگ و یکدست حاصل شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل سس قارچ برای انواع غذاها

 

 قابلمه را از روی حرارت بردارید و شیر سرد شده را در حالی که از صافی رد می‌کنید، به مخلوط آرد بیفزایید و با کمک همزن دستی به آرامی هم بزنید تا سسی یکدست حاصل شود.

 

قابلمه را مجددا روی حرارت متوسط قرار دهید و به آرامی با همزن دستی به مدت 4 الی 5 دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود و جوش آید. حرارت را ملایم کنید و بگذارید سس به آهستگی و به مدت 20 تا 25 دقیقه روی حرارت بماند.

 

زمانی که سس کاملا غلیظ و یکدست شد، کمی نمک، فلفل سفید و جوز هندی به آن اضافه کنید و به هم بزنید. نوش جان.

 

 

لباس پایزی با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.