طرز تهیه سس بشامل به سبک رستورانها
سس بشامل یک طعمدهنده فوقالعاده برای انواع غذاها است اما که این سس پر کالری است و برای کسانی که رژیم چاقی گرفتهاند، مناسب نیست.
دوات آنلاین-اصولا همه ما طرز تهیه سسهایی را که در اکثر مهمانیها استفاده میشود بلدیم. یکی از هنرهای اصلی آشپزی این است که برای غذایتان سس مناسب و خوشمزه تدارک ببینید. یکی از سسهایی که خیلی طرفدار دارد سس بشامل است که طرز تهیه آن در این مطلب توضیح داده شده است.
سس بشامل چیست و با چه غذاهایی میخورند
در این مطلب طرز تهیه سس سفیدی را داریم که بسیار خوش طعم است و در دستور پاستا و لازانیا از آن نام میبرند. اما این همه ماجرا نیست و طعم خوب بشامل میتواند پای اینسس را به غذاهای دیگر باز کند.
مواد اولیه لازم برای سس بشامل
پیاز کوچک یک عدد
سیر پوست کنده: (4 حبه)
شیر پر چرب: 500 میلی لیتر
برگ بو: یک عدد
کره: (40 گرم)
آرد سفید: (50 گرم)
فلفل سفید یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و جوز هندی به مقدار لازم
دستور تهیه سس بشامل
ابتدا پیاز، شیر و برگ بو را در قابلمهای مناسب ریخته، روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش آید، سپس از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود و به اصطلاح دم بکشد.
در قابلمهای دیگر، کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید، سپس آرد را به آن بیفزایید و به مدت 30 تا 40 ثانیه تفت دهید.
در همین حین ترکیب آرد و کره را به آرامی و با کمک یک قاشق چوبی هم بزنید تا خمیری، زرد رنگ و یکدست حاصل شود.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کامل سس قارچ برای انواع غذاها
قابلمه را از روی حرارت بردارید و شیر سرد شده را در حالی که از صافی رد میکنید، به مخلوط آرد بیفزایید و با کمک همزن دستی به آرامی هم بزنید تا سسی یکدست حاصل شود.
قابلمه را مجددا روی حرارت متوسط قرار دهید و به آرامی با همزن دستی به مدت 4 الی 5 دقیقه هم بزنید تا سس غلیظ شود و جوش آید. حرارت را ملایم کنید و بگذارید سس به آهستگی و به مدت 20 تا 25 دقیقه روی حرارت بماند.
زمانی که سس کاملا غلیظ و یکدست شد، کمی نمک، فلفل سفید و جوز هندی به آن اضافه کنید و به هم بزنید. نوش جان.
12jav.net