2020/04/06
۱۳۹۹ دوشنبه ۱۸ فروردين
عوارض نوشیدن چای چیست و چه کسانی هرگز نباید چای بخورند

عوارض نوشیدن چای چیست و چه کسانی هرگز نباید چای بخورند

چای یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های ما مردم ایران است و اغلب تصور می‌کنیم این نوشیدنی لذیذ و گرم هیچ ضرری ندارد اما باید بدانید که نوشیدن چای بر ای برخی افراد مانند مصرف سم است

دوات آنلاین- چای برای ما ایرانیان بعد از آب نوشیدنی اصلی است و در فرهنگ ما نقش مهمی دارد. این نوشیدنی البته فقط در ایران رواج ندارد در کشورهای دیگر آسیایی نیز بسیار محبوب است اما وقتی که داریم از نوشیدن چای لذت می‌بریم باید به این نکته توجه کنیم که آیا ممکن است ما هم جزء افرادی باشیم که نوشیدن چای برایمان بسیار مضر باشد

 

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: چای به عنوان یکی از اصلی‌ترین نوشیدنی‌ها برای برخی افراد می‌تواند مضر باشد مثلا افرادی که دیابت دارند چرا که با کم کردن کارکرد‌های سلولی، سدیم را در بدن کاهش می‌دهد و بر روی مغز اثرات نامطلوبی می‌گذارد.

چای برای چه کسانی مانند سم است

 

کدام افراد نباید چای بنوشند؟

– افراد مبتلا به دیابت و اسهال

 

– کودکان زیر ۲ سال

 

– بیماران کم خون و مبتلا به اختلالات خونریزی

 

– افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی

 

– مبتلایان به زخم‌های گوارشی

 

– افراد دارای معده ضعیف

 

– بیماران کلیوی و مبتلا به سنگ کلیه

 

– افراد مبتلا به فشار چشم

 

– مبتلایان به سندرم روده تحریک پذیر

 

– بیماران مبتلا به فشار خون

 

چای برای چه کسانی مانند سم است

عوارض مصرف بی‌رویه چای

– مصرف بی‌رویه چای در مادران باردار خطر سقط جنین

 

– در مادران شیرده تحریک و اجابت مزاج بیشتر نوزاد

 

– از بین رفتن شفافیت پوست

 

– بروز آلزایمر

 

– افزایش امکان ابتلا به اسهال و یبوست

 

– کافئین آن در برخی افراد سبب عصبانیت و تحریک پذیری و ایجاد وابستگی روانی

 

– افزایش سموم بدن

 

– خطر بروز سرطان مری با مصرف زیاد چای

 

– اختلال در سیستم ادراری

 

کدام افراد نباید چای سبز بخورند؟

افرادی که دارو‌های ضدانعقاد مثل وارفارین استفاده می‌کنند و یا افرادی که عادت به مصرف آسپرین دارند باید از مصرف این نوشیدنی خودداری کنند. همچنین مصرف آن در دوره بارداری و شیردهی طبق نظر و توصیه پزشک و با احتیاط مصرف شود.

 

گفتنی است، به هیچ عنوان از نوشیدنی‌های گازدار و کافئین دار (چای، نوشابه، قهوه و…) بعد از وعده غذایی خود استفاده نکنند چرا که جذب آهن در دستگاه گوارش به آهستگی صورت می‌گیرد، معمولا آهنی که ما استفاده می‌کنیم به دلیل نوع مولکول آهن و وضعیت دستگاه گوارشی حدود یک درصد آن جذب می‌شود؛ بنابراین، مواد کافئین دار در جذب آهن ایجاد اختلال می‌کند همچنین استفاده همزمان کلسیم و آهن، جذب آهن را کند می‌کند.

 

کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.