2024/11/23
۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
پیشنهادات ما
قتل مجری سابق تلویزیون افغانستان؛ همچنان بدون سرنخ

قتل مجری سابق تلویزیون افغانستان؛ همچنان بدون سرنخ

خانواده منگل از چهار نفر از جمله همسر سابق دخترشان شکایت کرده‌اند.

دوات آنلاین-نام مینه منگل هنوز سر زبان‌ها است. نه فقط در افغانستان بلکه حالا مردم بسیاری از کشورهای جهان این مجری سابق تلویزیون افغانستان را می شناسند و تصویر او را دیده‌اند البته نه در حال اجرای برنامه بلکه به عنوان مقتول. پلیس افغانستان می‌گوید هنوز از قتل جنجالی این زن سرنخی ندارد.

 

به گزارش رکنا، بیش از 18 سال از سقوط طالبان در افغانستان می‌گذرد اما زنان این کشور هنوز از محدودیت‌ها و خشونت‌ها رهایی نیافته‌اند. در یکی از آخرین موردها می‌توان به قتل مینه منگل مجری سابق تلویزیون افغانستان اشاره کرد اما در ارتباط با پرونده وی هنوز کسی بازداشت نشده است.

 

دقایقی قبل از اینکه مینه منگل روزنامه‌نگار برجسته افغان و مشاور پارلمانی در روز شنبه 21 اردیبهشت از خانه خارج شود و به محل کارش برود، از پدر و مادرش خواسته بود تا 15 افغانی قرض او به مغازه‌دار محل را بپردازند. او پس از اینکه در خانه را بست و وارد خیابان شد توسط افراد ناشناس موتورسوار هدف 9 گلوله قرار گرفت و کشته شد.

 

انیسه منگل مادر این مجری سابق تلویزیون افغانستان به رویترز می‌گوید که دخترش پس از سال‌ها تلاش به موفقیت و شادی رسیده بود. سخت کار می‌کرد تا یک زن حرفه‌ای باشد.

 

تاکنون کسی در ارتباط با این قتل که در روز روشن رخ داد، دستگیر نشده است، اما مقام‌ها پلیس گفته‌اند که خانواده منگل از چهار نفر از جمله همسر سابق دخترشان شکایت کرده‌اند. سخنگوی پلیس کابل در این زمینه می‌گوید: این چهار نفر فرار کرده‌اند اما پلیس در تلاش برای بازداشت آن‌هاست.

 

مادر منگل معتقد است که تعهد او به خانواده و کارش، او را کشته است. وی همسر سابق دخترش را متهم می‌کند که در این قتل دست داشته است چراکه مینه نمی‌خواست از کارش دست بکشد و علاقمند بود همچنان بر صفحه تلویزیون ظاهر شود.

 

خانم منگل در شبکه‌های اجتماعی فعال بود و10 روز قبل از کشته شدنش در فیس‌بوک نوشت که زندگی‌اش در خطر است و تهدید شده است. او در این نوشته تاکید کرده است که به خدا ایمان دارد و زنان قوی هرگز از مرگ نمی‌هراسند.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.