قتل بهخاطر متلکپرانی
بر اساس محتویات پرونده حراست بیمارستانی در شرق تهران به پلیس خبرداد پسرجوانی که به ضرب چاقو مجروح و به بیمارستان منتقل شده بود جانش را از دست دادهاست
دوات آنلاین-پرونده قتل پسری که در حمایت از دختر مورد علاقهاش در یک درگیری کشته شده است در دادگاه کیفری استان تهران مورد رسیدگی قرار گرفت.
به گزارش دوات آنلاین مقتول که رامین نام داشت دو سال قبل در جریان درگیری در پارک سرخه حصار جانش را از دست داد.
بر اساس محتویات پرونده حراست بیمارستانی در شرق تهران به پلیس خبردادند پسرجوانی که به ضرب چاقو مجروح و به بیمارستان منتقل شده بود جانش را از دست داده است.
بعد از حضور ماموران در محل و آغاز تحقیقات پلیس معلوم شد درگیری در واقع بین چهارجوان برسر متلکپرانی به دختری رخ داد.
دوست مقتول که در بیمارستان حضور داشت به ماموران گفت: من و رامین و نرگس دختر مورد علاقه رامین با هم برای شام بیرون رفتیم و بعد به پارک رفتیم تا کمی قدم بزنیم. دو جوان هم در پارک بودند که چیزی به نرگس گفتند و همین باعث عصبانیت رامین شد. ما نرگس را به سمت ماشین بردیم و بعد خودمان برگشتیم و با دو مرد متلک پران درگیر شدیم و آنها ما را با چاقو زدند. هر دو زخمی شدیم. من رامین را به بیمارستان رساندم چون خون زیادی از دست دادهب ود البته خودم هم زخمی شدم اما مهم نبود بعد از چند ساعت دوستم در بیمارستان جانش را از دست داد.
پلیس پس از حضور در پارک سرخهحصار نگهبان پارک را مورد بازجویی قرار داد. او گفت: دو جوانی که درگیر بودند منصور و مهران نام دارند آنها زیاد به پارک می آمدند و من آنها را به خوبی میشناسم. وقتی دعوا کردند من گفتم این کار را نکنید و بروید و آنها هم رفتند اما بعد نمیدانم چه شد که دوباره با هم درگیر شدند.
در ادامه نرگس مورد بازجویی قرار گرفت. او گفت: وقتی به من متلک گفتند رامین عصبانی شد. او و دوستش من را به سمت ماشین بردند و خواستند در ماشین بمانم. بعد رامین چیزی از پشت ماشین برداشت و زمانی که آمد خونی بود ما او را به بیمارستان رساندیم اما فوت کرد.
پلیس در ادامه تحقیقات خود متهمان را بازداشت کرد و با توجه به نظریه پزشکی قانونی و سایر مدارک موجود در پرونده هر دو متهم در قتل عمدی مجرم شناخته شدند.
با شکایت اولیایدم پرونده برای صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد .
با توجه به اینکه برای هر دو متهم کیفرخواست صادر شده بود اولیایدم اعلام کردند فقط از متهم ردیف اول یعنی مهران شکایت دارند و از متهم دیگر گذشت میکنند.
سپس متهم در جایگاه قرار گرفت. او گفت: من اتهام را قبول ندارم. من چاقوکش حرفهای هستم و بلدم با چاقو طوری ضربه بزنم که طرف فوت نکند. چندین بار هم به خاطر درگیری زندانی شدم. آخرین بارهم با عفو مشروط بیرون بودم که این درگیری اتفاق افتاد.
متهم در ادامه گفت: من داشتم با تلفن حرف میزدم. کلمهای به کار بردم که مقتول فکر کرد با دخترمورد علاقه او هستم. به سمت من و دوستم حمله کرد و دعوا راه انداخت اما دعوا با وساطت نگهبان تمام شد. ما داشتیم برمی گشتیم که دو جوان دوباره حمله کردند. من هم یک ضربه به نزدیکی شانه مقتول زدم و ضربات دیگر کار من نبود. وقتی داشتیم از هم جدا میشدیم همه زنده بودند.
سپس متهم دیگر در جایگاه حاضرشد. او اتهام مشارکت در قتل را رد کرد و گفت من ضربه را نزدم.
در پایان قضات برای صدور رای دادگاه وارد شور شدند.
12jav.net