چگونه سردی انار را بگیریرم؛ مصلح انار در طب سنتی
برای رفع سردی انار چی بخوریم و در طب سنتی از چه خوراکی هایی به عنوان مصلح انار نام برده شده است.
دوات آنلاین -انار اگرچه خاصیت های زیادی دارد اما برای برخی افراد به ویژه آنهایی که طبع سرد دارند ممکن است ضررهایی داشته باشد. به همین دلیل باید بدانیم سردی انار را چطور بگیریم و آن را با چی بخوریم.
طبع انار شیرین و ترش
به نوشته نماناک مزاج انار به طعم آن بستگی دارد. مزاج انار به طور کلی سرد و خشک است و هر چه ترش تر باشد مزاج سرد و خشکی آن نیز بیشتر است. انار شیرین مزاجی سرد و معتدل دارد و بهترین زمان برای مصرف آن صبح وقبل از صبحانه است.
انار را با چی بخوریم
بهترین زمان مصرف این میوه در هنگام صبح است که باید با گلپر مصرف شود. مصرف انار با گلپر از دل درد جلوگیری میکند و سبب جذب بهتر آن میگردد.
به نوشته آنا، در کتب طبی، مصلح انار شیرین را انار ترش و مصلح انار ترش را انار شیرین عنوان کرده اند. همچنین زنجبیل و عسل مصلح و بهبود دهنده خواص و مزاج انار شیرین هستند و به رفع ضرر ناشی از آن کمک میکنند.
مصلح رب انار مصطکى است. مصطکی، شیره زرینی زرد رنگی است که در فارسی به نامهای: «رماس»، «رماست»، «کِیَه» خوانده شده است. در کتابهای طب سنتی با نامهای: «مصطکی»، «مصطکی رومی»، «کندر رومی»، «مستکی»، «علک رومی» ذکر شده است.
خوردن انار برای چه افرادی مضر است
چند دسته از افراد باید در مصرف انار احتیاط کنند. این افراد شامل موارد زیر می شود:
مبتلایان به زخم معده
افراد سرد مزاج
افراد دچار یبوست
افراد دچار اختلالات هضم
افراد دچار اضافه وزن
افراد دچار فشار خون پایین
بیشتر بخوانید: آیا شیر و لبنیات ضرر دارند
افرادی که جراحی کرده اند یا قصد جراحی دارند
افراد مبتلا به دیابت
افراد مبتلا به ناراحتی های ریوی
افراد دچار اختلالات کبد
مبتلایان به آلرژی