طرز تهیه کمپوت گلابی خانگی
دستور تهیه کمپوت گلابی خانگی را به صورت مرحله به مرحله در این مطلب بخوانید.
دوات آنلاین -خیلی ها دوست دارند انواع کمپوت را خودشان در خانه درست کنند. کمپوت گلابی برای این افراد یکی از گزینه های جذاب است که به خاطر طعم خوب و خواص زیادی که دارد همیشه طرز تهیه آن مورد توجه قرار می گیرد.
مواد لازم برای کمپوت گلابی
به نوشته همشهری آنلاین شما برای اینکه یک کیلو کمپوت گلابی در خانه درست کنید به مواد زیر نیاز دارید:
گلابی 2 و نیم تا ۳ کیلوگرم
آب لیموترش به میزان ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۲۰ پیمانه (میتوانید از عسل استفاده یا مقدار شکر را کمتر کنید.)
آب ۵۰ پیمانه
مراحل تهیه کمپوت گلابی در خانه
1- ظروفی را که برای ریختن کمپوت گلابی در نظر گرفتهاید کاملا شستوشو دهید و حتما خشک کنید تا عاری از هرگونه میکروب باشد. بهتر است هم خود شیشهها و درِ ظروف شیشهای برای کمپوت گلابی خانگی را میتوانید مدتی در آب بجوشانید و بعد از جوشیدن آب با حرارت کم، مدتی اجازه دهید ظرف و در آن داخل آب جوشیده شده قرار گیرد. سپس آنها را خارج کرده و خوب خشک کنید تا کاملا استرلیزه و تمیز باشد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 2 نوع کمپوت زردآلو و گیلاس
2- گلابیهایی که برای کمپوت خوشمزه گلابی از نوع خانگی در نظر گرفتهاید سعی کنید پخته و له شده باشد تا به مراحل پخت شما و مزهدار شدن کمپوت گلابی خانگی کمک بیشتری کند. گلابیهایی را کاملا شسته و تمیز کردهاید پوست بگیرید و به اندازههای دلخواه به حالت ورقهای برش بزنید.
حال این گلابیهای خرد شده را در آب لیمویی که جزو مواد اولیه بود ریخته و کاملا با آب لیمو آغشته کنید. حتما برای شما سوال پیش آمده که چرا این عمل را انجام میدهید. باید گفت این کار به خاطر این است که گلابیهای پوست کنده شده و برش داده شده تیره و سیاه نشود.
3- قسمت مهم تهیه کمپوت گلابی خانگی تهیه کردن شربت آن است. یک ظرف یا قابلمه را روی حرارت گذاشته و در آن مقدار آب و شکری که در معرفی مواد اولیه ذکر شد، اضافه کنید و روی حرارت بسیار کم شروع به هم زدن به طور یکنواخت و پیوسته کنید تا بهخوبی شکر در آب حل و یکدست شود.
4- بعد از اینکه شربت به خوبی جوش آمد تقریبا بعد از ۳ الی ۴ دقیقه که به حالت نیمه جوش رسید آن را بر روی گلابیهای تکهتکه شده که داخل آب لیمو قرار داشت بریزید.
در همین زمینه: طرز تهیه مربا با پوست هندوانه
حال کل این مواد یعنی شربت، گلابی و آب لیمو را که حتما خوب آن را هم زدهاید روی حرارت قرار دهید تا کم کم به حال خود به نقطه جوش برسد. نیاز به گذاشتن درِ قابلمه نخواهد بود.
5- بعد از اینکه به نقطه جوش رسید حرارت شعله را کم کنید تا مواد به حالت نیمه جوش رسد. حالا میتوانید درِ قابلمه را بگذارید و مدت زمان ۵ دقیقه را برای این حالت نیم جوش بودن اختصاص دهید. این کار باعث نرم شدن کمپوت گلابی خانگی خوشمزه شما میشود.
6- مرحله آخر تهیه کمپوت گلابی خانگی کمپوت کردن آن است. برای این کار باید ابتدا در یک قابلمه کمی بیش از نیمه قابلمه آب بریزید و بگذارید روی حرارت بجوشد. از آن طرف گلابی که آماده کردهاید را داخل شیشههای تمیز تهیه شده تا مقدار دو سوم ظرف بریزید.
شربت مربوط به گلابی را نیز درون شیشه ریخته و شیشه را پر کنید تا گلابی کاملا داخل شربت باشد یا شربت، کمپوت گلابی خانگی را بپوشاند.
فیلم: آموزش تهیه دسر مجلسی با کمپوت هلو
اطراف شیشه را به کمک دستمال تمیز کنید و در شیشهای را که استرلیزه کردهاید، روی شیشه قرار دهید و محکم ببندید. از محکم بودن در شیشه اطمینان کامل پیدا کنید تا زحمات شما هدر نرود.
شیشه محتوی گلابی را داخل آن قابلمه آب که روی حرارت بوده، قرار دهید و اجازه دهید آب بجوشد. حدود ۲۰ دقیقه زمان برای این کار نیاز است.
کمپوت گلابی خوشمزه شما آماده شده است و میتوانید بعد از اینکه از داخل قابلمه آب در آوردید و خنک شد به یخچال انتقال دهید و در جمع خانوادگی و دوستانه خود نوش جان کنید و از خاصیتهای بینظیر گلابی و در واقع کمپوت گلابی خانگی لذت ببرید.
12jav.net