مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -یکی از مشکلات رایج در غذاهایی که بادمجان دارند این است که طعم تلخی می گیرند. راه حل گرفتن تلخی بادمجان اصلا پیچیده نیست و کافی است شما از ترفندی که در فیلم بالا آمده است استفاده کنید.
بیشتر بخوانید: چکار کنیم سیب زمینی سیاه نشود
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.