2024/10/11
۱۴۰۳ جمعه ۲۰ مهر
پیشنهادات ما
دستور پخت نان شیرمال خانگی

دستور پخت نان شیرمال خانگی

طرز تهیه و فوت و فن درست کردن نان شیرمال ساده در خانه را یاد بگیرید.

دوات آنلاین -نان شیرمال از جمله نان های خانگی است که به دلیل طعم فوق العاده ای که دارد خیلی ها می خواهند خودشان آن را در خانه درست کنند. طرز تهیه و دستور پخت این نان در ادامه توضیح داده شده است.

 

مواد لازم برای نان شیرمال

به نوشته غذالند شما برای تهیه این نان خانگی برای 4 نفر به مواد زیر نیاز دارید:

آرد گندم : 3 لیوان سرخالی

شیر : 1 لیوان

شکر : نصف لیوان

کشمش : نصف لیوان (استفاده از کشمش اختیاری است و بجای آن از گردو هم میتوانید استفاده کنید.)

تخم مرغ : 1 عدد

پودر خمیر مایه : 1 قاشق غذاخوری

کره : 100 گرم

نمک : به مقدار لازم

نان شیرمال را چطور در خانه درست کنیم

طرز تهیه نان شیرمال در خانه

ابتدا پودر خمیر مایه را با 2 قاشق آب گرم ( داغ نباشد ) و نصف قاشق شکر مخلوط کرده و 5 دقیقه می گذاریم بماند.

 

فیلم: آموزش پخت فطیر اردبیلی

 

درون کاسه ای تخم مرغ ، کره آب شده ، شیر ، شکر ، خمیر مایه اماده و مقدار بسیار کمی نمک ( نوک قاشق ) مخلوط می کنیم.

 

سپس آرد را قاشق قاشق اضافه کرده تا خمیر لطیفی بدست آید. پس از تهیه خمیر و آماده شدن آن کشمش را اضافه می کنیم(اضافه کردن کشمش اختیاری ست).

 

خمیر را پس از آماده شدن مقداری ورز میدهیم ( خمیر لطیف است و ممکن است کمی چسبناک باشد اما نیازی به افزودن آرد اضافه نیست ) ، نرمی خمیر باید مانند نرمی لاله گوش باشد.

 

فیلم: آموزش پخت نان سوخاری در فر

 

خمیر را پس از اینکه کمی ورز دادید به مدت 3 ساعت استراحت می دهیم ( برای استراحت دان خمیر ، باید داخل کاسه ای بزرگ را چرب کنید ، خمیر را کف کاسه قرار دهید و روی ان را 3 ساعت بپوشانید ) ، پس از این مدت زمان خمیر را به چند قسمت مساوی تقسیم می کنیم.

 

سه قسمت از خمیر را بصورت نوارهای بلندی حالت دهید سپس بصورت گیس بافت می بافیم ، میتوانید انواع مدل ها مانند گل ، اشکال هندسی ، حیوانات و … را با خمیر درست کنید.

 

برای رومال مقداری کره آب شده و 1 زرده تخم مرغ را مخلوط کرده و با قلمو روی خمیرها می زنیم ، در صورت تمایل میتوانید مقداری کنجد نیز روی آن بپاشید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت نان سیر ساده خانگی

 

خمیرهای آماده را درون سینی فر قرار داده و 20 دقیقه به خمیرها استراحت می دهیم ( برای پوک شدن نان شیرمال این استراحت لازم است ).

 

پس از استراحت سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده ایم و گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم.

 

در پایان پخت می توانید گریل بالا را 2 دقیقه روشن کنید تا روی نان ها طلایی شود ، نان ها را پس از خنک شدن سرو کنید.

12jav.net

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.