آموزش تزیین آش رشته؛ 7 روش ساده و زیبا
روش هایی برای تزیین آش رشته در خانه با کشک، خلال دندان و ... و مواد لازم برای این کار را در این مطلب یاد بگیرید.
دوات آنلاین -تزیین آش رشته اهمیت زیادی دارد. بعضی ها برای این کار از روش های پیچیده و سخت استفاده می کنند در حالی که شما می توانید با ترفندهای ساده تزیین زیبایی انجام بدهید و مواد لازم برای این کار از جمله کش، خلال دندان و ... هم در دسترس همه هست.
خراسان نوشت، تزیین آش رشته باید زمانی انجام شود که مقداری سرد شده باشد. حتما یک ربع قبل از سرو، آش را بکشید و کنار بگذارید. وقتی سطح آش کمی خنک میشود یک لایه (مانند سرشیر) روی آن ایجاد میشود که روند تزیین آش را راحتتر میکند. بعد میتوانید از این ایدهها برای تزیین استفاده کنید.
تزیین آش رشته با نعناع، پیاز و سیر داغ
همانطور که در بالا ذکر شد، سادهترین روش تزیین آش استفاده از نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ است. با خطوط فرضی شروع کنید. میتوانید به صورت یکی در میان و دایرهای از نعناع داغ و سیر داغ روی آش بریزید.
کشک زعفرانی برای تزیین آش رشته
استفاده از کشک زعفرانی، عطر و بوی بسیار خوبی به آش رشته میدهد. علاوه بر آن رنگ زرد زعفران در کنار رنگ سبز آش، ترکیب زیبایی ایجاد میکند.
بیشتر بخوانید: تمام فوت و فنهای جا افتادن آش رشته
بته جقه و نقش های اسلیمی
از آن جایی که آش رشته یکی از غذاهای سنتی است، استفاده از بته جقه و نقشهای اسلیمی یکی از بهترین انتخابها برای تزیین آن است. برای سادهتر شدن تزیین آش، میتوانید از شابلون یا قیف استفاده کنید.
تزیین آش رشته با خلال دندان
اغلب ظرفهایی که آش رشته در آن سرو میشود، دایره ای شکل است. شما میتوانید چند دایره درون آش با نعناع داغ و کشک بکشید. برای این تزیین بهتر است که کشک و نعناع داغ مقداری رقیق باشند. سپس با استفاده از یک خلال دندان از روی شعاع دایرهها خطوط آرامی از خارج دایره به داخل آن بکشید. در روش بعدی همین کار را بکنید ولی این بار خطوط را یکی در میان یکی از داخل دایره به خارج و یکی از خارج به داخل بکشید. با این کار طرح زیبایی مانند گل خواهید داشت.
تزیین آش با قسمت بندی مربعی
این تزیین بسیار ساده و شیک است. به این صورت که با کشک خطهای موازی افقی و عمودی میکشیم تا قسمت بندیهای مربعی روی سطح ایجاد شود. سپس داخل مربعها را با نعناع داغ، پیاز داغ، کشک رنگی و بُنشن تزیین میکنیم.
فیلم: روش های تزیین سالاد کاهو و فصل
تزیین آش با قیف و ماسوره
یک روش زیبا و شیک برای تزیین استفاده از ماسورههای مختلف است. میتوانیم با استفاده از کشک غلیظ و ماسوره روی آش را شکوفه یا گلهای بزرگ و کوچک بزنیم.
از کشک های رنگی استفاده کنید
یکی از بهترین راهها برای تزیین آش استفاده از کشک است. قبل از شروع تزیین، کشک را در چند کاسه کوچک تقسیم کنید و به آن زردچوبه، نعناع یا رنگ خوراکی اضافه کنید. حال با کشکهای رنگی شروع به طراحی روی آش کنید. اگر میخواهید آش را با رنگهای خوراکی طبیعی تزیین کنید ما برای شما ایدههای خوبی داریم. استفاده از آب لبو و ترکیب آن با کشک به شما یک رنگ یاقوتی بسیار زیبا میدهد.
12jav.net