مرورگر شما از این نوع محتوای ویدیویی پشتیبانی نمیکند. لطفاْ نرم افزار مرورگر خود را بروزرسانی کنید.
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
دوات آنلاین -گوبولی پلو مرغ تا حالا خورده اید یا نه؟ این غذا از غذاهای محلی استان هرمزگان است که اگر یک بار امتحان کنید حتما به آن علاقه مند می شود. فیلم بالا از برنامه به خانه بر می گردیم طرز تهیه و دستور پخت آن را آموزش داده است.
شما برای تهیه این غذای محلی به مواد زیر نیاز دارید:
مرغ جوجه ۵۰۰گرم
پیاز ۵۰۰گرم
سیب زمینی ۲۰۰گرم
نخود آبگوشتی ۱۵۰گرم
در همین زمینه: طرز تهیه پتله پلوی همدانی
برنج خیس خورده ۵۰۰گرم
ادویه بندری شامل: برگ بو، میخک، زرچوبه، زیره سبز، بادیان و زعفران
گوجه فرنگی ۳۰۰گرم
کشمش ۵۰گرم
نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.