2024/04/20
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
طرز تهیه آرد سوخاری پولکی در خانه

طرز تهیه آرد سوخاری پولکی در خانه

دستور تهیه آرد سوخاری خانگی را به صورت مرحله به مرحله در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -آرد سوخاری موارد استفاده زیادی دارد پس بهتر است طرز تهیه نوع خانگی آن را یاد بگیرید و خودتان آن را درست کنید.

 

مواد لازم برای آرد سوخاری

به نوشته خراسان شما برای تهیه آرد سوخاری پولکی به مواد زیر نیاز دارید:

نان تست: به مقدار لازم

کرانچی ساده یا تند: یک بسته

ادویه کاری: به دلخواه

طرز تهیه مرحله به مرحله آرد سوخاری خانگی

آرد سوخاری خانگی را چطور درست کنیم

پودرهای سوخاری پولکی می‌تواند یکی از راه‌های رستورانی شدن غذاهای سوخاری در خانه باشد. در این مطلب به چند ترفند برای تهیه این پودر در خانه با چند ماده اولیه می‌پردازیم. سعی‌کنید این پودر را هربار متناسب با نیاز خانه تهیه‌کنید تا هم تازه‌بماند و هم جلوی خراب‌شدن احتمالی آن را بگیرید.

 

بیشتر بخوانید: چه کار کنیم پیاز سوخاری ترد و مجلسی شود

 

مرحله اول: کمی نان تست را با دست خرد کنید و روی سینی فر بچینید. فر را با دمای 130 درجه سانتی‌گراد تنظیم ‌کنید و  اجازه بدهید تا نان‌ها بدون تغییر رنگ خشک ‌شوند.

 

مرحله دوم: سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه ‌دهید نان‌ها کمی خنک‌شوند. سپس نان‌های خشک‌شده را در غذاساز بریزید تا چند دور کوتاه بزند. حواس‌تان باشد نان‌ها نباید خیلی خرد‌شوند. محتویات غذاساز را داخل الک بریزید. آردی که از الک رد می‌شود همان آرد سوخاری است  و پودری که داخل الک می‌ماند، پانکو یا پودر سوخاری پولکی است.

 

مرحله سوم: کرانچی‌ها را داخل غذاساز بریزید، کاملا پودر کنید و سپس به همراه ادویه کاری به مخلوط پانکو اضافه کنید. مخلوط را در داخل ظرف دربسته بریزید  و در یخچال نگهداری کنید.

 

نکته: اگر به فر دسترسی ندارید می‌توانید نان تست را در یک محیط بهداشتی زیر نور آفتاب خشک ‌کنید.

12jav.net

 

دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.