2021/09/24
۱۴۰۰ جمعه ۲ مهر
دیباچه
چه کار کنیم پیاز سوخاری ترد و مجلسی شود

چه کار کنیم پیاز سوخاری ترد و مجلسی شود

اگر می‌خواهید پیاز سوخاری ترد و مجلسی درست کنید دستور پختی را که در این مطلب آمده است رعایت کنید.

دوات آنلاین-پیاز سوخاری را در مهمانی‌های خود حتما کنار غذا بگذارید البته این‌که چه کار کنیم پیاز سوخاری ما ترد و مجلسی شود به فوت و فن‌هایی بستگی دارد که می‌توانید به نقل از ایرنا زندگی بخوانید:

 

مواد لازم برای پیاز سوخاری

پیاز: ۱ عدد درشت                

آرد سوخاری طعم دار: ۱.۵ پیمانه

آرد سفید: ۱.۵ پیمانه

نمک: نصف قاشق چایخوری

شیر: ۱ پیمانه         

پنیر پارمزان: نصف پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد     

روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم

پیاز سوخاری را چه طور درست کنیم

طرز تهیه و دستور پخت پیاز سوخاری مجلسی

۱. پیازها را حلقه‌ای خرد کنید. سپس به عرض حدود یک سانتی متر پیازها را برش عرضی بزنید و حلقه‌ها را از هم جدا کنید. حلقه‌های کوچک وسط پیاز مناسب سوخاری کردن نیست و بهتر است چند حلقه بزرگتر را استفاده کنید.

 

۲. نمک و آرد را با هم مخلوط کنید و در ظرف بریزید.

 

۳. حلقه‌های پیاز را داخل مخلوط آرد و نمک بچرخانید تا یک لایه آرد روی سطح پیازها بنشیند.

 

۴. سپس پیازها را تکان دهید تا آرد اضافه از روی آنها ریخته شود.

 

۵. شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با چنگال به خوبی آنها را بزند تا یکدست شوند.

 

بیشتر بخوانید: خورشت قیمه رستورانی را چه طور در خانه درست کنیم

 

۶. سپس مخلوط زده شده شیر و تخم مرغ را به باقی مانده آرد اضافه کنید و مجدد مایه را به خوبی بزنید تا یکدست شود.

 

ببینید: دستور پخت بادمجان شکم پر خاص برای مهمانی‌ها

 

۷. سپس حلقه‌های پیاز آرد اندود شده را داخل مایه بریزید و پیازها را در خمیر بغلطانید تا یک لایه نازک از خمیر روی پیازها بنشیند.

 

۸. سپس حلقه‌ها را روی توری بچینید تا مایه اضافی از روی آنها بریزد.

 

۹. آرد سوخاری طعم‌دار شده را با پنیر پارمزان مخلوط کنید.

 

۱۰. حلقه‌های پیاز آغشته شده به خمیر را در آرد سوخاری طعم دار بغلطانید تا یک لایه کامل روی پیازها را آرد سوخاری بگیرد.

 

۱۱. سپس حلقه‌های پیاز آغشته به آرد سوخاری را داخل روغن داغ بیندازید . مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی پیاز قرار گیرد.

 

حراج اول ماه اسنپ مارکت
پوشاک با سلام
کلید واژه
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.