چرا ماکارونی من خوشمزه نمی شود
بعضی اشتباهات موقع پختن ماکارونی باعث خمیر شدن آن می شود یا اینکه ممکن است خوشمزه نشود یا رنگ نگیرد. راه حل این موضوع چیست؟
دوات آنلاین -ماکارونی از جمله غذاهایی است که نه فقط در ایران بلکه در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد و البته روش های پخت آن متفاوت است اما ما معمولا این غذا را به شیوه ای مشابه تهیه می کنیم اما مشکل آنجا است که گاهی ماکارونی خمیر می شود یا رنگ نمی گیرد اینکه خوشمزه نمی شود. دلیل این اتفاق چیست و چه باید کرد؟
دلایل خمیر شدن ماکارونی
به نوشته نمناک جوشاندن بیش از حد ماکارونی موجب خمیری شدن آن میشود و شکل خود را از دست میدهد. مهم نیست که روی بسته بندی آن چه مدت زمان برای پخت درج شده است، بهترین راه برای دانستن زمان آماده شدن ماکارانی، آزمایش آن حداقل یک یا دو دقیقه زودتر از آنچه که دستورالعملها بیان میکند، است.
برای پخت ماکارونی بهتر است از قابلمههای بزرگ استفاده کنید تا فضای کافی برای جابجایی ماکارونی وجود داشته باشد و در آب جوش به طور یکنواخت بپزد. اگر به نظر میرسد ماکارانی در آب جوش چسبیده است، در واقع قابلمه کوچک و آب کمی دارد، همچنین به یاد داشته باشید که آب باید شور باشد.
در ماکارونی چقدر روغن بریزیم
یکی دیگر از اشتباهات پخت ماکارانی اضافه کردن روغن به ماکارانی در حال جوش است زیرا از چسبیدن سس به ماکارونی جلوگیری میکند. اگر به آب جوش روغن نزنید ماکارونیها به هم نمیچسبند، البته اگر آب به اندازه کافی داشته و پس از افزودن ماکارونی آنها را یک یا دو بار خوب هم زده باشید.
فیلم: طرز تهیه ماکارونی با مرغ
سس ماکارونی چقدر باشد
حتما تابحال دیدهاید که برخی افراد سس را روی ماکارانی میریزند این کار کاملا اشتباه است. اگر شما هم سس را روی ماکارانی دم نکشیده میریزید و همان طور سرو میکنید از این کار دست بردارید و فرآیند دم کشی را انجام دهید زیرا چند دقیقه آخر بسیار مهم است و اینطور ماکارانی طعم بیشتری جذب میکند. کمی از آب پخت ماکارونی را به سس اضافه کنید و آن را دم بگذارید تا به غلیظ شدن سس و طعم دهی بهتر ماکارونی کمک کند.
نباید ماکارانی که با دقت زیادی آن را پختهاید، در سس غوطه ور کنید، مهم نیست که آن سس چقدر خوشمزه است میزان مناسب استفاده از مواد اهمیت زیادی دارد.
دلایل مهم خوشمزه نشدن ماکارونی
اگر برای پخت ماکارانی از آب جوش کمی استفاده کنید، ممکن است ماکارانیها به هم بچسبند. آب زیاد کمک میکند ماکارونیها به هم نچسبند و فضای بیشتری برای حرکت داشته باشند. آب نشاسته آزادشده از ماکارونیها را رقیق میکند و سبب میشود ماکارونیها به هم نچسبند.
پس از آبکشی ماکارانی را خیلی در آبکش نگه ندارید زیرا اگر به مدت طولانی در بخار داغ بماند، بهم میچسبد، بنابراین آن را سریع به قابلمه منتقل وبا سس ترکیب کنید و همیشه نیمی از آب فنجان را نگه دارید و قبل از ریختن ماکارانی داخل قابلمه به آن اضافه کنید.
تا زمانی که نخواهید سالاد ماکارونی درست کنید، شستشوی ماکارونی داغ در آب سرد هیچ لطفی برای شما نخواهد داشت فقط تمام نشاستههای آن را میشویید و سس چاشنی، به درستی روی ماکارونی شما قرار نخواهد گرفت.
نمک ماکارونی
در حقیقت اضافه کردن نمک عطر و طعم ماکارونی را بهبود میبخشد و این افسانه قدیمی است که اضافه کردن نمک آب را سریعتر به جوش میآورد پس تصور نکنید نمک را فقط بخاطر جوش بهتر آب به ماکارونی اضافه میکنند بلکه هدف اصلی بهتر شدن طعم ماکارونی است.
فیلم: آموزش پخت ماکارونی با شکل و طعم متفاوت
هم نزدن ماکارونی
به محض افزودن ماکارانی به آب، آن را با انبر بلند یا با قاشق چوبی هم بزنید. این کار را اغلب در حین پخت ماکارانی انجام دهید تا مانع از چسبیدن رشتهها شود.
جوشیدن کامل آب
اگر بدانید که مجبور نیستید در انتظار جوش آمدن آب قابلمه بایستید ممکن است خوشحال شوید. ماکارانی را میتوان در آبی که کاملا نجوشیده است و تا حد قابل قبولی گرم شده ریخت تا شروع به جوشیدن کند زیرا این امر کمک میکند تا ماکارونی در کل به طور یکنواخت بپزد و طعم بهتری داشته باشد.
12jav.net