2023/02/06
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۷ بهمن
دستور پخت غذای خوشمزه با میگو و برنج

دستور پخت غذای خوشمزه با میگو و برنج

طرز تهیه میگوپلو به سبک اسپانیانیایی ها را در اینجا یاد بگیرید.

دوات آنلاین -میگو از جمله غذاهای دریایی است که در سراسر جهان طرفدار دارد و مردم هر منطقه و کشوری آن را به شیوه خودشان طبخ می کنند. اسپانیایی ها هم نوعی میگوپلو دارند که خیلی خوشمزه است. طرز تهیه و دستور پخت این غذای برنجی را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای میگوپلوی اسپانیایی

به نوشته غذالند شما برای تهیه این غذا برای 4 نفر ابتدا باید مواد زیر را فراهم کنید:

برنج: ۳ پیمانه

میگو: ۴۰۰ گرم

فلفل دلمه ای: ۱ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

نخود فرنگی: نصف فنجان

گوجه فرنگی: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

هویج: ۱ عدد

جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری

روغن: ۳ قاشق غذاخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

میگوپلو را چطور درست کنیم

طرز تهیه میگوپلو

ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در یک ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.

 

سپس فلفل دلمه ای خرد شده، گوجه فرنگی، هویج، سیر و ادویه ها را اضافه و مواد را سرخ کنید. در آخر میگوها، نخود فرنگی و جعفری را اضافه و کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل سه غذا با میگو

 

برنج را به صورت آبکش آماده کنید. در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک نان برای ته دیگ بگذارید.

 

مواد برنج و مخلوط میگو را لا به لا در قابلمه بریزید تا تمام شود. در قابلمه را گذاشته و بر روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.