دستور پخت غذای خوشمزه با میگو و برنج
طرز تهیه میگوپلو به سبک اسپانیانیایی ها را در اینجا یاد بگیرید.
دوات آنلاین -میگو از جمله غذاهای دریایی است که در سراسر جهان طرفدار دارد و مردم هر منطقه و کشوری آن را به شیوه خودشان طبخ می کنند. اسپانیایی ها هم نوعی میگوپلو دارند که خیلی خوشمزه است. طرز تهیه و دستور پخت این غذای برنجی را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای میگوپلوی اسپانیایی
به نوشته غذالند شما برای تهیه این غذا برای 4 نفر ابتدا باید مواد زیر را فراهم کنید:
برنج: ۳ پیمانه
میگو: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
نخود فرنگی: نصف فنجان
گوجه فرنگی: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
هویج: ۱ عدد
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه میگوپلو
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در یک ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.
سپس فلفل دلمه ای خرد شده، گوجه فرنگی، هویج، سیر و ادویه ها را اضافه و مواد را سرخ کنید. در آخر میگوها، نخود فرنگی و جعفری را اضافه و کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت کامل سه غذا با میگو
برنج را به صورت آبکش آماده کنید. در یک قابلمه کمی روغن ریخته و یک نان برای ته دیگ بگذارید.
مواد برنج و مخلوط میگو را لا به لا در قابلمه بریزید تا تمام شود. در قابلمه را گذاشته و بر روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا دم بکشد.
12jav.net