دستور پخت کامل سه غذا با میگو
طرز تهیه این سه نوع غذایی که با میگو درست میشود ساده و هر سه بسیار خوشمزه هستند.
دوات آنلاین-میگو در میان غذاهای دریایی طرفداران زیادی دارد و بسیار هم مفید است. با میگو میتوان غذاهای بسیاری را درست کرد. در ادامه دستور پخت سه نوع غذا با میگو یعنی شوید پلو با میگو، میگو پلوی مخلوط و میگوی پفکی را به نقل از باشگاه خبرنگاران بخوانید:
دستور پخت میگو پلو مخلوط
میگو پلوی مخلوط بسیار خوشمزه است. دستور پخت آن را بخوانید:
مواد لازم برای میگو پلو مخلوط
۳ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمهای رنگی
۵۰۰ گرم میگو
۴ پیمانه برنج
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
سبزیجات معطر تازه/خشک به میزان لازم
کاری به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم
زعفران آب زده به میزان لازم
طرز تهیه میگو پلو مخلوط
۱. پیاز را ریز خرد کرده به همراه کمی روغن تفت داده سپس میگو پاک شده وشسته را اضافه کرده و تفت دهید.
۲. رب و ادویهها را به مایهی میگو اضافه کرده سبزیها و فلفلها را نیز افزوده و حرارت را خاموش کنید.
۳. برنج را آبکش کرده و ته دیگ مناسب قرار دهید سپس برنج و مواد را لایه لایه ریخته و برنج را دم کنید.
۴. در انتها کمی روغن روی برنج داده و در ظرف مناسب سرو کنید.
بیشتر بخوانید: دستور پخت قلیه میگو؛ غذای خاص جنوبی ها
نکاتی که باید رعایت کنید
۱. سبزی معطر این دستور شامل گشنیز، جعفری، شوید و ریحان میباشد.
۲. میگویی که در این غذا استفاده میشود، به هیچوجه نباید درشت باشد.
۳. ادویههایی که در تهیه میگوپلو استفاده میشود؛ زردچوبه، فلفل قرمز، کاری، زعفران و گرد لیمو هستند که هنگام تهیه این غذا نباید فراموش شوند.
دستور پخت شوید پلو با میگو
میگو با شوید پلو بسیار خوشمزه میشود. دستور پخت آن بسیار ساده است:
مواد لازم برای شوید پلو با میگو
۲ پیمانه برنج خام
۳ الی ۴ قاشق غذاخوری شوید خشک یا شوید تازه خورده شده
۴۰۰ گرم میگو
۱ عدد پیاز
۱ قاشق مربا خوری سیر خورد شده
زعفران به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
ببینید: دستور پخت املت میگو
طرز تهیه شویدپلو یا میگو
۱. برای تهیه این میگو پلو ابتدا باید برنجشو آماده کنیم و دم بذاریم و بعد بریم سراغ پخت میگو، چون میگو ظرف کمتر از نیم ساعت آماده میشه و بنابراین تا برنج دم بیاد میگو هم آماده است، پس برنجی رو که از قبل خیس کردیم رو با مقدار کافی نمک داخل آب جوش میریزم و وقتی به اندازه کافی نرم شد آبکشش میکنیم حالا برنج آبکش شده رو داخل یه کاسه بزرگ ریخته و با شوید و کمی زعفران دم کرده مخلوط میکنیم تا به صورت یکنواخت همه جای برنج به شوید و زعفران آغشته بشه.
۲. کف قابلمه مورد نظرمون کمی روغن ریخته و بعد مخلوط برنج رو داخلش میریزیم. برای اینکه برنجمون بعد دم کشیدن خشک نشه کمی کره هم روی سطح برنج میذاریم و بعد حدود یک سوم فنجون آب دور تا دور برنج میدیم و برای مدت نیم ساعت تا سه ربع دمش میذاریم. تا برنج دم بیاد میگومون رو حاضر میکنیم.
طرز تهیه میگو پفکی
میگوی پفکی در واقع یک فینگرفود است که میتوانید با آن از مهمانان خود نیز پذیرایی کنید.
۱. ابتدا پیازی که داشتیم رو به صورت نگینی خورد کرده و با کمی روغن تفت میدیم.
۲. وقتی پیاز نرم شد سیر رنده شده و زرچوبه رو بهش اضافه کرده و باز مواد رو با هم تفت میدیم، ولی نباید بذاریم خیلی سرخ بشن، چون قراره میگو هم داخل همین مواد بپزه و اگه خیلی سرخ شده باشن تا پختن میگو میسوزن.
۳. حالا میگو رو اضافه میکنیم و کمی تفتش میدیم تا میگو خودشو جمع کنه.
۴. در نهایت به مقدار کافی زعفرون دم کرده، نمک و فلفل سیاه یا قرمز اضافه میکینم و باز مواد رو با هم تفت میدیم تا آب زعفرون خوب کشیده بشه و میگو هم سرخ بشه.
۵. دیگه کاری نمونده تا برنج دم بیاد و میگو پلوی خوشمزه مون رو سرو کنیم.
12jav.net