2023/02/05
۱۴۰۱ يکشنبه ۱۶ بهمن

فیلم: پوست نارگیل را چگونه بکنیم

این مطلب شما را راهنمایی می کند تا بدانید پوست نارگیل را چطور راحت جدا کنید.

دوات آنلاین -نارگیل بسیار پرخاصیت است اما خوردن آن بی زحمت نیز نیست. کندن پوست نارگیل برای خیلی از ما کاری سخت و دشوار است اما اگر راه و روش جدا کردن آن را بلد باشیم می توانیم بدون هیچ پیچیدگی خاصی این کار را انجام بدهیم. فیلم بالا روش کندن پوست نارگیل با چکش را یاد داده و دو شیوه دیگر نیز در ادامه آمده است.

پوست نارگیل را چطوری راحت جدا کنیم

2 روش ساده برای جدا کردن پوست نارگیل

  • به نوشته سایت رستوران ارکیده، کندن پوست نارگیل با استفاده از سرما بسیار ساده و کاربردی است. اگر مایلید پوسته داخلی نارگیل هم کنده شود استفاده از انجماد بهترین روش است. برای استفاده از این روش باید مراحل زیر را به دقت انجام دهید:

 

  1. الیاف نارگیل را جدا کرده و نارگیل را داخل یک کیسه فریزر گذاشته و درب آن را ببندید.
  2. کیسه را به مدت ۱۲ساعت داخل فریزر بگذارید.
  3. بعد از گذشت ۱۲ساعت با استفاده از یک چکش یا گوشتکوب به تمام تمام نقاط نارگیل ضربه بزنید.
  4. هر زمان که پوسته نارگیل ترک برداشت با استفاده از یک چاقوی کند یا پیچ گوشتی تخت پوسته آن را جدا کنید. خواهید دید که پوسته قهوه‌ای داخلی نارگیل هم جدا شده و به لایه سفید نارگیل می‌رسید.
  5. برای تهیه پودر نارگیل باید پوسته نازک و قهوه‌ای رنگ نارگیل را از لایه سفید آن جدا کنید، استفاده از این روش بهترین گزینه برای تهیه پودر نارگیل است.

 

فیلم: ترفندی برای پوست کندن درسته تخم مرغ

 

  • در روش دوم از گرما استفاده می کنیم. استفاده از حرارت برای پوست کندن نارگیل روشی امن و راحت است. اگر توستر، فر یا ماکروویو دارید توصیه می‌کنیم حتما از این روش استفاده کنید. مراحل کندن پوست نارگیل با استفاده از حرارت به شکل زیر است:

 

  1. ابتدا الیاف نارگیل را جدا کرده و با سوراخ کردن یکی از نقاط چشم مانند نارگیل، آب آن را داخل ظرفی بریزید.
  2. چند دقیقه قبل از اینکه نارگیل را داخل فر قرار دهید آن را روشن کرده تا گرم شود.
  3. دمای فر را روی صدوهشتاد درجه سانتیگراد تنظیم کرده و نارگیل را مدت پنج دقیقه داخل فر بگذارید. خواهید دید که پوسته نارگیل شروع به ترک برداشتن می‌کند.
  4. درب فر را باز کرده و نارگیل را داخل یک حوله یا پارچه ضخیم بپیچید.
  5. نارگیل را به یک سطح سخت بکوبید تا بشکند سپس با استفاده از پیچ گوشتی یا چاقوی کند پوست را از گوشته نارگیل جدا کنید.

روش آسان برای کندن پوست نارگیل

نارگیل را با آب پوست بکنید

با استفاده از آب می‌توان به راحتی پوست نارگیل را جدا کرد. برای استفاده از این روش مراحل زیر را انجام دهید:

 

  1. ابتدا الیاف نارگیل را جدا کرده و با استفاده از پیچ گوشتی یکی از نقاطی که مانند چشم روی نارگیل هستند را سوراخ کرده و آب نارگیل را داخل لیوان بریزید.
  2. بصورت یک نوار عرض نارگیل را با استفاده از آب خیس کرده و اجازه دهید آب به داخل بافت پوسته نارگیل نفوذ کند.
  3. نارگیل را محکم به یک سطح سخت بکوبید. خواهید دید که نارگیل دو تکه شده و می‌شکند.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.