2023/02/01
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۲ بهمن
طرز تهیه دسر نسکافه ای با بیسکویت پتی بور

طرز تهیه دسر نسکافه ای با بیسکویت پتی بور

دسر نسکافه ای یک دسر مجلسی است که می توانید آن را با دستور تهیه این مطلب آماده کنید.

دوات آنلاین -یکی از دسرهای مجلسی که  می تواند سفره شما را خوش طعم تر و جذاب تر کند دسر نسکافه ای است که با بیسکویت پتی بور و نوتلا درست می شود. طرز تهیه این دسر را در ادامه بخوانید.

 

مواد لازم برای دسر نسکافه ای

به نوشته آخرین خبر شما برای درست کردن این دسر مجلسی در خانه به مواد زیر نیاز دارید:

نسکافه فوری۱ عدد

آب سرد۱ لیوان

بیسکویت پتی بور به مقدار کافی

مواد لازم لایه دوم

آب۲ لیوان

شیرخشک۳ قاشق غذاخوری

پودر کرم کارامل۱۸ عدد

خامه صبحانه۱۵۰ گرم

نسکافه فوری۱ عدد

مواد لازم لایه سوم

نوتلا یا شکلات صبحانه۳ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه۱۵۰ گرم

دسر نسکافه ای را چطوری درست می کنند

دستور تهیه دسر نسکافه ای

برای تهیه دسر نسکافه خوشمزه در ابتدای کار یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس نسکافه فوری را به همراه آب سرد در یک کاسه مناسب مخلوط کرده و بیسکویت های پتی بور را دانه به دانه به مخلوط نسکافه آغشته می کنیم.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه دسر مخملی، مخصوص مهمانی ها

 

حالا دو ردیف از بیسکویت های آغشته به نسکافه را به صورت مرتب درون قالب می چینیم، سپس به سراغ درست کردن لایه دوم می رویم، برای این منظور آب، پودر کرم کارامل و شیرخشک را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

 

حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و به محض جوش آمدن، قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم، سپس اجازه می دهیم به دمای محیط برسد. در ادامه بیسکویت را به همراه خامه و پودر نسکافه درون غذاساز می ریزیم.

 

در این مرحله مخلوط کرم کارامل به دمای محیط رسیده را به غذاساز اضافه کرده و به خوبی میکس می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس به صورت یکدست روی لایه های بیسکویت می ریزیم و قالب درون یخچال قرار می دهیم.

 

فیلم: طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی

 

حالا اجازه می دهیم قالب به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بماند تا لایه دوم کاملاً سفت شود. در این فاصله به سراغ درست کردن لایه سوم می رویم، برای این منظور نوتلا و خامه را درون یک کاسه می ریزیم.

 

حالا کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گذاشته، سپس نوتلا و خامه صبحانه را به روش بنماری ذوب می کنیم. در ادامه کاسه را از روی کتری برداشته و اجازه می دهیم دمای گاناش با دمای محیط کاملا هماهنگ شود.

 

پس از گذشت ۳۰ دقیقه قالب را از یخچال خارج کرده و گاناش را به صورت پخش روی لایه دوم می ریزیم، سپس مجددا قالب را درون یخچال بر می گردانیم و اجازه می دهیم دسر به مدت ۲ الی ۳ ساعت استراحت کند.

 

پس از گذشت این زمان دسر را با یک کارد تیز به اسلایس های دلخواه برش زده و اسلایس ها را با توت فرنگی، شکلات سکه ای یا بیسکویت تزیین می کنیم. در نهایت دسر را درون ظرف مورد نظرمان گذاشته و سرو می کنیم.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.