2023/02/02
۱۴۰۱ پنج شنبه ۱۳ بهمن
طرز تهیه 4 خورشت متفاوت برای ناهار

طرز تهیه 4 خورشت متفاوت برای ناهار

دستور پخت 4 نوع خورشت محلی شهرهای مختلف را که می تواند گزینه متفاوتی برای ناهار شما باشد در این مطلب بخوانید.

دوات آنلاین -ناهار چی بپزم؟ این یکی از سوالات همیشگی است و معمولا هم سراغ جواب های تکراری می رویم اما اگر می خواهید خورشتی جدید و متفاوت درست کنید ادامه مطلب را بخوانید.

طرز تهیه خورشت سیر انار را یاد بگیرید

خورشت سیر انار بای ناهار

خورشت سیر انار از غذاهای خوشمزه مازندرانی است که به نوشته غذالند شما بای تهیه آن به مواد زیر نیاز دارید:

سینه مرغ: ۱ عدد

انار دان شده: ۱ پیمانه

پیاز متوسط: ۱ عدد

رب انار: ۳ قاشق غذاخوری

سیر: ۳ حبه

پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری

آب گرم: نصف پیمانه

روغن: به مقدار لازم

زعفران: یک قاشق چایخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

 

فیلم: طرز تهیه خورش آلو و هویج با گوشت و مرغ

 

دستور پخت

ابتدا سینه مرغ را شسته و آماده کنید. در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و مرغ را در ظرف کمی تفت دهید. بعد از آماده شدن مرغ را در بشقاب بگذارید. پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه تفت دهید.

 

سیرها را له کنید و به پیاز اضافه و تفت دهید. سپس ادویه ها را اضافه و مواد را تفت دهید. در یک ظرف رب انار، زعفران و آب گرم را مخلوط کنید.

 

سپس مخلوط را به پیاز داغ اضافه کنید. وقتی آب به جوش آمد مرغ را اضافه کنید. در آخر نیز دانه های انار را اضافه و صبر کنید ۴۵ دقیقه خورش کاملا جا بیفتد.

خورشت زرشک غذایی جذاب برای ناهار است

خورشت زرشک؛ غذای محلی برای وعده ناهار

خورشت زرشک از غذاهای محلی کردها است که طعم بسیار عالی دارد و آن طور که غذالند نوشته مواد اولیه آن شامل موارد زیر می شود:

زرشک: 2 پیمانه

مغز ران گوسفند یا گوساله: 400 گرم

لپه: 2 پیمانه

پیاز خرد شده :2 عدد

استاک گوشت: 5 پیمانه

شکر: 1 قاشق سوپخوری

زعفران سائیده شده: نصف قاشق چای خوری

نمک : به میزان لازم

فلفل سیاه : به میزان لازم

زردچوبه : به میزان لازم

زنجبیل: به میزان لازم

 

بیشتر بخوانید: دستور پخت استانبولی پلو با سیب زمینی و رب

 

چطور درست کنیم

ابتدا پیازها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس آن را با مقداری روغن در تابه ای ریخته و تفت دهید تا کاملا به رنگ طلایی دربیایند. بعد از سرخ شدن پیازها زردچوبه را اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید.

 

سپس گوشت را نیز به آن اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سرخ شوند. لپه ها را که از چند ساعت قبل خیس کرده اید را به گوشت و پیاز اضافه کنید و آنها را به خوبی هم بزنید. بعد از تفت داده شدن کامل مواد مخلوط شده زعفران را نیز به مواد اضافه کنید.

 

سپس استاک گوشت و یا ( کپسول عصاره گوشت) را به همراه مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید و چند دقیقه ای حرارت را افزایش دهید.

 

حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید تا خورشت به آرامی بپزد. بعد از پخت کامل خورش ادویه های مورد نیاز را به آن اضافه کنید.

 

در ظرفی دیگر زرشک های شسته و خیس شده از قبل را به روغن اضافه کرده ، تفت دهید و بعد شکر و پودر زنجبیل را نیز به آن اضافه کنید.

 

بعد از پخت و نرم شدن زرشک ها، آن را به خورش اضافه کنید و کامل هم بزنید. سپس شعله را خاموش کرده و بعد از سرد شدن خورش آن را سرو کنید.

خورشت افناج یکی از پیشنهادها برای ناهار است

برای ناهار خورشت اسفناج درست کنید

خورشت اسفناج غذایی گرگانی است که محلی ها به آن ساک می گویند. برای تهیه این غذا ابتدا مواد زیر را فراهم کنید:

نخود: 250 گرم

نمک : مقدار لازم

فلفل: مقدار لازم

زردچوبه: مقدار لازم

آب نارنج: 1پیمانه

سیر: 3 الی 4 حبه

گوشت : 400 گرم

اسفناج : 700گرم

پیاز: 1عدد

آرد: 1یا 2 قاشق

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورشت بادمجان با گوشت و غوره

 

دستور تهیه

ابتدا از مدتی قبل نخودها را در آب بگذارید و چند نوبت آب آن را عوض کنید تا خیس بخورد. سپس مقداری آنها را بجوشانید و بعد آنها را بکوبید تا نرم و له شوند.

 

در ظرفی دیگر گوشت و پیاز را با قطعات کوچک تفت دهید، سپس نخودها را با مقداری آب به مخلوط پیاز و گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا بپزد. مواد را تا جایی بپزید که آب آن کم شود.

 

 

همزمان با جوشیدن مواد در قابلمه ای دیگر مقدار چند پیمانه آب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. در این زمان آرد را با یک پیمانه آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید و بعد به آب جوشیده اضافه کنید.

 

بعد جوشیدن آرد در آب، اسفناج خرد شده را به همراه مخلوط گوشت و پیاز که قبلا آماده کرده اید به آن اضافه کنید و بگذارید بپزد. در تابه ای ادویه های گفته شده را به همراه سیر و آب نارنج تفت دهید و در آخر به خورش اضافه کنید.

 

بعد از مقداری پختن خورش آماده میل کردن است.

می توانید برای ناهار خروشت تخم مرغ درست کنید

خورشت تخم مرغ؛ ناهاری خوشمزه

خورشت تخم مرغ از غذاهای رایج در استان سیستا ن و بلوچستان است که به نوشته غذالند با مواد زیر پخته می شود:

تخم مرغ : 4 عدد

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده : 100 گرم

پیاز متوسط : 1 عدد

زردچوبه : به مقدار لازم

ادویه جنوب : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

روغن مایع : به مقدار لازم

 

در همین زمینه: طرز تهیه اسفناج پلو با گوشت چرخ کرده

 

روش پخت

ابتدا پیاز را خرد کرده در روغن تفت می دهیم.

 

سپس گشنیز را خرد کرده به همراه ادویه ، زردچوبه ، فلفل و نمک و رب گوجه به آن اضافه می کنیم.

 

 

نصف لیوان آب به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا جوش بیاید. در آخر تخم مرغ ها را که قبلا به صورت آب پز تهیه کرده ایم به آن اضافه می کنیم.

 

پیشنهادات ما
دیدگاه‌ها

نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.